Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herif sağ sola boş boş koştuğu için son topa vuramıyor bir türlü gücü kalmıyor. Taktiğin batsın okan hoca. Bu arkadakiler niye set çeviremiyor top çeviremiyor!!
Top tekniği yetersiz. Atletizmiyle oynuyor. Adam eksiltme, topu çekme, iyi şut özelliği vs yok maalesef. Ama atletizmini de doğru kullanamıyoruz. Özellikle rakip risk alıp öne çıktığında bu adamı kaleciyle karşı karşıya bırakmak bu kadar zor olmamalı.
Bugün çok beğendim, ileriye atılan serseri topların hepsini faul,korner, taç olarak bize kazandırdı ve baskı yememizin önüne geçti. Bitiriciliği ise aynı gol atması mucize bu adamın öyle intiba veriyor ki 2025'te henüz akan oyun golü yok.
Gelmeden önce çok begeniyordum şimdi adama saygı da duyuyorum.Sakatlanırım kendimi sakınayım demiyor 40 yıllık GS lı gibi ölümüne mücadele ediyor..Bu adamı pozisona soksak her maç hatrick yapar...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.