#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Tanrı varsa Galatasaraylıdır

İspatı da bu transferdir

Kısıtlı süre izleyecek olmak üzücü. Tadı damağımızda kalacak.

Yönetim gardiye yatsın kalksın dua etsin herif sayesinde bir kaç ay taraftarın yarısının istifa seslerini azalttı.

Istedikleri adami alsinlar.

O kadar vasifsiz ve is bilmez bir transfer politikasi yuruttuler ki Erden Timur olmadan, isterse Messi+Ronaldo ayni ucakta insin yine de istifa edecekler.

Bu adamı düzgün ortalarda beslemezsek gol oranı çok düşecektir.

Çok muazzam önem arzediyor hele icardi ile birlikte oynayacaklarsa ikisi de hava toplarında öldürücü gol vuruşları yapabiliyor ama icardinin en son kafa golünü hatırlamıyorum bile çok geriye gittik bu anlamda

avantaj: icardi'nin sakatlanması (ve bu sakatlığın ortasahadaki boşluk yüzünden kendisi o sorumluluğu alırken yaşanma trajedisi) + ne zama döneceği muamma iken bir epik forvetimiz daha oldu

dezavantaj : ne zaman döneceği soru işareti.

Elde bir istatistik var mı Napoli'deki gollerine ilişkin? Duran toplar, hava topları, driblingle adam geçip attığı gol sayıları vs şeklinde.

Normalde benim bildiğim bu adam her şekilde atıyor da bu hava topu muhabbeti ne kadar isabetli onu bir tartmak lazım.

Elde bir istatistik var mı Napoli'deki gollerine ilişkin? Duran toplar, hava topları, driblingle adam geçip attığı gol sayıları vs şeklinde.

Normalde benim bildiğim bu adam her şekilde atıyor da bu hava topu muhabbeti ne kadar isabetli onu bir tartmak lazım.

Seri A’da Zapata’ya rağmen 1. Oluyor 2 sezon önce hava toplarında

Gol kralı olduğu geçen sezon 26 golün sadece 5i penaltıdan ve Ronaldodan 10cm daha yükseğe zıplıyor

Timur halen görevde olsa, bu transferde Kimse Gordi den bahsetmez, Erden Timur ayakta alkışlanırdı.
( tespit )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt