- 23 Temmuz 2011
- 75.504
- 51.036
- 4.693
1 Tanrı varsa Galatasaraylıdır
İspatı da bu transferdir
İspatı da bu transferdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dik oniEn kaliteli saplamalar Osimhenle başlar.
Osimhen.
Yönetim gardiye yatsın kalksın dua etsin herif sayesinde bir kaç ay taraftarın yarısının istifa seslerini azalttı.
Elde bir istatistik var mı Napoli'deki gollerine ilişkin? Duran toplar, hava topları, driblingle adam geçip attığı gol sayıları vs şeklinde.
Normalde benim bildiğim bu adam her şekilde atıyor da bu hava topu muhabbeti ne kadar isabetli onu bir tartmak lazım.
Yıllardır bahsedilen yossi cohen aslında derin galatasarayın adamıydı ve en çaresiz anımızda pelerinini çıkardı fener tam havaya girmişken ç.künü kesen victor osimhenOsiiimheen
Fenerin anasını s..
Osiimheen
Hamına hamına koy
Osimhen
Sağlam bir tezahürat çıkabilir bundan
Gol kralı olduğu geçen sezon 26 golün sadece 5i penaltıdan ve Ronaldodan 10cm daha yükseğe zıplıyorElde bir istatistik var mı Napoli'deki gollerine ilişkin? Duran toplar, hava topları, driblingle adam geçip attığı gol sayıları vs şeklinde.
Normalde benim bildiğim bu adam her şekilde atıyor da bu hava topu muhabbeti ne kadar isabetli onu bir tartmak lazım.
elestiri gibiTimur halen görevde olsa, bu transferde Kimse Gordi den bahsetmez, Erden Timur ayakta alkışlanırdı.
( tespit )