- 16 Haziran 2010
- 202.718
- 154.444
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psg almaz büyük ihtimalle.Barcelona da fazla bonservis ödemez.Arsenal sistem değişip forvet alacak diyolar alırlarsa onlar alırlar büyük ihtimalle.İşin gerçekçi 1 tarafı alma ihtimalimizin az olması.Şampiyon olalım ve 5. Yıldız'ı alalım keyfimize bakalım.Avrupa'da ilerlemeyen 1 Takım'da olmak istemeyebilir hem de..
Hoca şampiyon yapıp benden bu kadar deyip helallik isteyerek ayrılsa bile barismazmisinPsg almaz büyük ihtimalle.Barcelona da fazla bonservis ödemez.Arsenal sistem değişip forvet alacak diyolar alırlarsa onlar alırlar büyük ihtimalle.İşin gerçekçi 1 tarafı alma ihtimalimizin az olması.Şampiyon olalım ve 5. Yıldız'ı alalım keyfimize bakalım.Avrupa'da ilerlemeyen 1 Takım'da olmak istemeyebilir hem de..
Cuesta jelert jakobs=30+ almasak ne kaybederdik mesela?Verilen saçma sapan bonservis bedelleri ortadayken Osimhen'e pahalı demek doğru gelmiyor. Kalmak isterse o saçma paraları verenler parayı bulup alsın.
Ben Okan'a küs değilim ki reis yavHoca şampiyon yapıp benden bu kadar deyip helallik isteyerek ayrılsa bile barismazmisin
Forumdan çık.hayatta en çok değer verdiğim karımdan bile çok seviyorum. hatta düğün fotoğrafıma bile onun resmini koydum.
Ekli dosyayı görüntüle 282110