#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg almaz büyük ihtimalle.Barcelona da fazla bonservis ödemez.Arsenal sistem değişip forvet alacak diyolar alırlarsa onlar alırlar büyük ihtimalle.İşin gerçekçi 1 tarafı alma ihtimalimizin az olması.Şampiyon olalım ve 5. Yıldız'ı alalım keyfimize bakalım.Avrupa'da ilerlemeyen 1 Takım'da olmak istemeyebilir hem de..

Çok önemli 1 yorum 👀😍

1741982326372.webp

Adayımı satarsınız rivanın parasınımı harcarsınız kampanyamı yaparsınız onu bilmem ama bu adamı parayla alabiliyorsak alalım başka bir şey demiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Psg almaz büyük ihtimalle.Barcelona da fazla bonservis ödemez.Arsenal sistem değişip forvet alacak diyolar alırlarsa onlar alırlar büyük ihtimalle.İşin gerçekçi 1 tarafı alma ihtimalimizin az olması.Şampiyon olalım ve 5. Yıldız'ı alalım keyfimize bakalım.Avrupa'da ilerlemeyen 1 Takım'da olmak istemeyebilir hem de..
Hoca şampiyon yapıp benden bu kadar deyip helallik isteyerek ayrılsa bile barismazmisin

Kader Keita’dan beri ilk defa bir oyuncumuzun ayrılmasına üzüleceğim. Son 9-10 maçı bu formayla, bu adamı şampiyon uğurlamak tüm takımın misyonu olmalı

Hoca şampiyon yapıp benden bu kadar deyip helallik isteyerek ayrılsa bile barismazmisin
Ben Okan'a küs değilim ki reis yav :D Beşiktaş Maçlar'ından dolayı ve Avrupa Maçlar'ını önemsemediği için Galatasaray'a yakıştırmadığım 1 hoca.Bunun yanında Transfer Konu'sunda da iyi değil.Eğer böyle giderse güzel olur ama bence devam eder :D

Adam ya, sezonu kurtaran adam. Sampiyon olursak da ki Insallah olacagiz mimari bu arkadas. Yanina Sanchez ve ara sira Sara ve Yunus yaklasti. Muhtesem ya, nereye giderse gitsin takip edecegim bir topcu.

Muazzam bir karakter yahu, aşık olmama ramak kaldı; bizde kalsa da gitse de Allah bozmasın, amin...

Dursuna baba dedigi söyleniyor

hayatta en çok değer verdiğim karımdan bile çok seviyorum. hatta düğün fotoğrafıma bile onun resmini koydum.

1741985947789.webp

Bu son dönemi de alabilirse bence Icardi’nin ilk sezonunun da üzerine çıkacak.

Icardi olağanüstü oynamıştı şansımıza bunu geçebilecek bir topçu daha aldık ve şu an o eşiğe geldi.

Nisan, mayısı iyi geçirmezse şampiyon olamayız.

sahada kaptan gibi hareket eden tek oyuncumuz olduğu kanaatindeyim. osimhen'i bu coğrafyaya getirmek kadar bir kiralık oyuncudan böyle aidiyet görmek de apayrı bir piyangodur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt