Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.757
- 90.411
- 5.003
O kadar aşağı değiliz çok şükür.kac para istiyorsun
arap forumlarına gitmek icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar aşağı değiliz çok şükür.kac para istiyorsun
arap forumlarına gitmek icin
Korkma kuzu ben seni korurumKalirsa gercek aska inanabilirim
Özledik be ırz düşmanını.İcardi suudilerin 30-40 milyonluk teklifini kabul etmeyip bizde kalmıştı osimhen. Bunu unutma
İcardi farkli adam arabistanda yasayamaz sevgilileride yasayamazBu adam arap ligine gitmez bence. Icardiye 50 verdiler gitmedi bu hic gitmez. Avrupada devam etmek isteyecektir
sadece ligi hedefleyen galatasaray için de fazla maliyetli değil abi bence.kendisini çok takdir etmekle birlikte sadece ligi hedefleyen galatasaray için fazla maliyetli. son iki sezona bakarsak kimse avrupa'da başarıyı hedeflediğimizi düşünmüyordur sanırım. zaten osimhen transferi gerçekleşse kulüpte para da kalmıyor. satılabilecek oyuncu olarak barış, nelson belki sara var. zaten gelen parayı yine bu mevkilere gömeceksiniz. daha kaleci var, galatasaray'da bek transferi bitmez daha bek transferi var.
Biz alamazsak Arabistan'a gitsin. 2 seneye sıkılır bize döner. Avrupa yaparsa 30'undan sonraya kalır sevdamız.
Osimhen şart değil. Mevcut yönetim Osimhen'i alsa bile istifa gerektirecek çok nane yedi. Erden Timur yokken hiçbirine güvenmiyorum.Alınmazsa yönetim istifa diyorsun anlamı çıkardım
muhasebecilik yapacak değilim rtas. 100 küsür milyon euro parası varsa kulübün icardi de duracaksa senelik forvet hattına 30-40 milyon euro da maaş verebileceklerse versinler. ülkenin yarısı açlık sınırında, taraftar katkısı da bir yere kadar. ancak zengin sponsorlarla olursa olur bu iş.sadece ligi hedefleyen galatasaray için de fazla maliyetli değil abi bence.
ligde şampiyonluk = cl'ye katılım.
cl'ye katılım, her sene 30-40 m euro fresh gelir.
cl'ye katılım işi düzenli hale gelirse (10 senede 6-7 katılım gibi), gs büyüdükçe büyür.
gs büyüdükçe iyi oyuncular alır.
iyi oyuncular alınca ligde yine şampiyon olur.
şampiyon olunca taraftar sayısı artar. taraftar sayısı en fazla olan takım oldukça da, geliri en yüksek düzeyde, en güçlü takım olur her daim.
bunun olması için icardi gerekiyorsa icardi, osimhen gerekiyorsa osimhen.
rakip de mehmet badtal ile yarışmıyor ayrıca. sadece ara transferde 50 m bonservis harcayabiliyor.
ligimize, şampiyona 1.7 m euro ödül verilen, dandik takımların yarıştığı bir lig olarak bakarsan, sadece osimhen değil, torriera da, lemina da, sanchez de fazla.
ama ligimize, yukarıda yazdığım gibi, avrupa'nın a seviye takımları kadar para harcayan kuduz bir rakibe karşı yarıştığın, çığ gibi gelirlerin önünü açacak küçük bir anahtar olarak bakarsan, çok çok değerli.
demek ki neymiş, sadece lig için bile olsa osimhen'e gerek olabiliyormuş. bir de bu seviye bir oyuncuyu normalde tr'de göremeyiz. yakalamışken almak lazım bir şekilde.
Ustteki gorsel derhal silinmeli...Ekli dosyayı görüntüle 287223
Ekli dosyayı görüntüle 287226
Kalmasını istiyorsak bez bebekten daha fazlasını yapmalıyız!
fussbal artık zengin oyuncağı artık yaw. verilir o paralar sorun olmaz.muhasebecilik yapacak değilim rtas. 100 küsür milyon euro parası varsa kulübün icardi de duracaksa senelik forvet hattına 30-40 milyon euro da maaş verebileceklerse versinler. ülkenin yarısı açlık sınırında, taraftar katkısı da bir yere kadar. ancak zengin sponsorlarla olursa olur bu iş.
Giderse benKendisine saygı büyük, ne karar alırsa alsın bu sene verdiği katkı unutulmaz. Muhtemelen de vedalaşacağız zaten.