Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
avrupa takımına gitse her maçını izlerdim ama arabistanda anca gollerini izlerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen iste yeter rtasfussbal artık zengin oyuncağı artık yaw. verilir o paralar sorun olmaz.
kaptan idris'e geri dön :/ cengiz budak da iyi gerçi ama idris başka yaw :d
bende de varNedense bizde kalacak gibi bi his var bende
Iki saat icinde yok oldu..bende de var
İnsanlar ülkeden değil ligden bahsediyor. o ligden bir halt olmaz istedikleri kadar para harcasınlar. Neden mi ? çünkü futbol kültürleri yok, taraftar kültürleri yok, tribün ortamı yok kısacası para dışında hiç bir halt yok. Boş işler yani.Arabistana gidip kendini bitirmek cumlesini gördükçe gülümsüyorum
Arabistan 10 seneki onceki arabistan degil çok gelişti avrupa kafasina geldi lüks şatafatlı hayatinda göremeyeceğiniz lükse sahipler
Eee 6 senede kazanacagini 1 senede alacaksin
Haftada 3 idman mis gibi hayat
Siz arabistani hakir gorun yakinda
Tum oyuncular oraya gidecek CL
Vasat bir lig olacak
Yakinda Vinucus Mbappe gider
5 sene gecsin Yamalda gider
150 milyon eurom var dusuk idman kalitesi var zevkine spor yapiyorum bir elim yagda bir elim baldaİnsanlar ülkeden değil ligden bahsediyor. o ligden bir halt olmaz istedikleri kadar para harcasınlar. Neden mi ? çünkü futbol kültürleri yok, taraftar kültürleri yok, tribün ortamı yok kısacası para dışında hiç bir halt yok. Boş işler yani.