#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa takımına gitse her maçını izlerdim ama arabistanda anca gollerini izlerim

Abi uzatmaya gerek yok cik acikla
Arabistana gidiyorum diye bizde onumuze bakalim 3 senelik 135 milyon euro kemiksiz kabul etmemesi anormal bari uzamazsin
Bizimkiler zaten agir iyice bahane olur

Nedense bizde kalacak gibi bi his var bende

zenci-erkek-sempatikligi_2192116.webp

Çok umudum yok ama kalırsa hepimiz bütün Yaz şöyle gezeriz.

Osimhen Al-Hilal yetkilileri ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi hatta merakına yenik düşüp antremana bile çıktı.

1748033506201.webp

Al Hilal antremanında forvet oyuncuları 3 stoperi geçerek kaleci bonoyu avlamayı çalışıyordu. Fakat tüm antreman boyunca Al Hilal'in forvetleri bir türlü defansı aşıpta golü atamadı.

Osimhen sahaya indi ve topu alarak, defans oyuncularını süratiyle ekarte ettikten sonra pekte sert olmayan çelimsiz bir şutla 1 dk 'da golünü attı.

Sonra tekrar Al Hilal yönetiminin bulunduğu masaya giderek senelik 50 milyon euro maaş istediğini söyledi.

"Ne?!" dedi bay başkan?. "Neredeyse hiçbir şey yapmadın. Basit bir vuruştu" dedi.

Osimhen ona cevap verdi: "Cevap basit:"

Şutumun değeri: 2 milyon euro

Defansı alt etmenin ve nereye vuracağını bilmenin değeri : 48 milyon euro dedi :emrah:👌

Bulduğum tek pozisyonda gol atabiliyorsam, bunun nedeni 20 yılımı bunu tek pozisyonda nasıl gol atacağımı öğrenmek için harcamış olmamdır. Bana yıllar için borçlusun, dakikalar için değil.

Anlaşma yoksa benim zamanımı çaldınız dediğinde Osimhenin yanında bulunan köpeği dişlerini çıkarark havlamaya başlamış

Osimhende kafasını okşayıp, Galatasaray dururken buraya gelmek benim hatamdı demiş.!

Muhtemelen 3 veya 4 seneliğine araplara gitti.. senelik 30..35 ten

Canı sağolsun verdiği katkılar için tşk ler..

3 sene sonrası için şimdiden anlaşma yapılsın mümkünse

Arabistana gidip kendini bitirmek cumlesini gördükçe gülümsüyorum

Arabistan 10 seneki onceki arabistan degil çok gelişti avrupa kafasina geldi lüks şatafatlı hayatinda göremeyeceğiniz lükse sahipler
Eee 6 senede kazanacagini 1 senede alacaksin
Haftada 3 idman mis gibi hayat
Siz arabistani hakir gorun yakinda
Tum oyuncular oraya gidecek CL
Vasat bir lig olacak
Yakinda Vinucus Mbappe gider
5 sene gecsin Yamalda gider

Arabistan muhabbeti yapanlara gülüyorum. Şurda 300bin tlye arabistana hayır demeyecek adamlar Adama verilen yıllık 35.000.000 Avro ( 1.470.000.000 Tl) hayır derim falan diyor. Çok gülünçsünüz.

Belli bir rakamdan sonra tüm paralar aynı be Osimhen'im.

Yıllık 15 milyon euro'yu da harcamakla bitiremen, yıllık 45 milyon euro'yu da harcamakla bitiremen.

Göztepe maçının ilk yarısından anlaşılıyor ki olmasaydın olmazdık Nijerya Aslanı <3

Arabistana gidip kendini bitirmek cumlesini gördükçe gülümsüyorum

Arabistan 10 seneki onceki arabistan degil çok gelişti avrupa kafasina geldi lüks şatafatlı hayatinda göremeyeceğiniz lükse sahipler
Eee 6 senede kazanacagini 1 senede alacaksin
Haftada 3 idman mis gibi hayat
Siz arabistani hakir gorun yakinda
Tum oyuncular oraya gidecek CL
Vasat bir lig olacak
Yakinda Vinucus Mbappe gider
5 sene gecsin Yamalda gider
İnsanlar ülkeden değil ligden bahsediyor. o ligden bir halt olmaz istedikleri kadar para harcasınlar. Neden mi ? çünkü futbol kültürleri yok, taraftar kültürleri yok, tribün ortamı yok kısacası para dışında hiç bir halt yok. Boş işler yani.

İnsanlar ülkeden değil ligden bahsediyor. o ligden bir halt olmaz istedikleri kadar para harcasınlar. Neden mi ? çünkü futbol kültürleri yok, taraftar kültürleri yok, tribün ortamı yok kısacası para dışında hiç bir halt yok. Boş işler yani.
150 milyon eurom var dusuk idman kalitesi var zevkine spor yapiyorum bir elim yagda bir elim balda
Bir cok kisi ucarak gider

Araplardan aldığı parayla ilgilenmeden Galatasaray bir futbolcuya 75 milyon bonservis, 18 milyon maaş ödeyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt