Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.530
- 12.539
- 2.868
başkasının veda videosunu paylaştı galiba,sonra anlamı öğrenip kaldırdı muhttam olarak ne koymuştu instaya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başkasının veda videosunu paylaştı galiba,sonra anlamı öğrenip kaldırdı muhttam olarak ne koymuştu instaya?
Yaw gidecek adam böyle yapmaz. Şimdiye kaç defa veda açıklaması yapmıştı. Hareketlere bak. Adam hiç gidecek gibi durmuyor. Kaçan kovalanır muhabbeti işte. Aşık dahada bağlansın diye. Bence kaldı bu
Eyvallahta hocam ne yalan söyliyim ben anlamıyorum o terimlerden. Tek gördüğüm gidecek adam böyle durmaz. Var bişeyler bunda az kalacak gibi duruyo son anda bişey çıkmazsa.Buna benching diyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de 100 bekar bayana sütlü neskahvesi hediye edeceğimadam gerçek anlamda çöplükten gelmiş, para için gidiyor falan demek saçma olur. ben kalacağına ihtimal vermiyorum ama kalırsa sokakta gördüğüm 100 çocuğa çikolata hediye edeceğim
Sanki gitse etmeyecenBen de 100 bekar bayana sütlü neskahvesi hediye edeceğim![]()

Çok başka seviye. Özleyeceğiz.
bravo.Ben Osimhen'in Napoli'de gördüğü kötü insan muamelesi yüzünden, burada tam tersini ispatlama derdiyle normalden fazla bağlılık gösterdiğini düşünenlerdendim. Napoli'nin kendisi için çizdiği imajın tam tersini ispatlamak için iyi insan olayını biraz kasıtlı abarttı yani. Bizim işimize geldi tabi. Ama bu süreçte camianın kendisine duyduğu yapay olmayan gerçek ilgi kafasını çelmiş de olabilir. Baya eğlendi.
Çekincem şu ki; önümüzdeki sezon bizimle olursa, Napoli'ye karşı kendini ispat mevzusu olmadığında 9 ay boyunca hedeflere yine bu kadar yoğun odaklanabilecek mi? Yoksa nazlanmalar mı başlayacak. Buna müsait bir oyuncu olduğunu unutmamak gerek.