#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw gidecek adam böyle yapmaz. Şimdiye kaç defa veda açıklaması yapmıştı. Hareketlere bak. Adam hiç gidecek gibi durmuyor. Kaçan kovalanır muhabbeti işte. Aşık dahada bağlansın diye. Bence kaldı bu

Buna benching diyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam gerçek anlamda çöplükten gelmiş, para için gidiyor falan demek saçma olur. ben kalacağına ihtimal vermiyorum ama kalırsa sokakta gördüğüm 100 çocuğa çikolata hediye edeceğim

adam gerçek anlamda çöplükten gelmiş, para için gidiyor falan demek saçma olur. ben kalacağına ihtimal vermiyorum ama kalırsa sokakta gördüğüm 100 çocuğa çikolata hediye edeceğim
Ben de 100 bekar bayana sütlü neskahvesi hediye edeceğim :giggle:

Ben Osimhen'in Napoli'de gördüğü kötü insan muamelesi yüzünden, burada tam tersini ispatlama derdiyle normalden fazla bağlılık gösterdiğini düşünenlerdendim. Napoli'nin kendisi için çizdiği imajın tam tersini ispatlamak için iyi insan olayını biraz kasıtlı abarttı yani. Bizim işimize geldi tabi. Ama bu süreçte camianın kendisine duyduğu yapay olmayan gerçek ilgi kafasını çelmiş de olabilir. Baya eğlendi.

Çekincem şu ki; önümüzdeki sezon bizimle olursa, Napoli'ye karşı kendini ispat mevzusu olmadığında 9 ay boyunca hedeflere yine bu kadar yoğun odaklanabilecek mi? Yoksa nazlanmalar mı başlayacak. Buna müsait bir oyuncu olduğunu unutmamak gerek.

Ben Osimhen'in Napoli'de gördüğü kötü insan muamelesi yüzünden, burada tam tersini ispatlama derdiyle normalden fazla bağlılık gösterdiğini düşünenlerdendim. Napoli'nin kendisi için çizdiği imajın tam tersini ispatlamak için iyi insan olayını biraz kasıtlı abarttı yani. Bizim işimize geldi tabi. Ama bu süreçte camianın kendisine duyduğu yapay olmayan gerçek ilgi kafasını çelmiş de olabilir. Baya eğlendi.

Çekincem şu ki; önümüzdeki sezon bizimle olursa, Napoli'ye karşı kendini ispat mevzusu olmadığında 9 ay boyunca hedeflere yine bu kadar yoğun odaklanabilecek mi? Yoksa nazlanmalar mı başlayacak. Buna müsait bir oyuncu olduğunu unutmamak gerek.
bravo.

Özeti izlediğimde ne oluyor dedim. Bu adam birini dövmeden bu sezonu bitirdi ya. Sen deli misin birader? Milleti sürekli kavgaya çağırıyorsun. Adama bir vursan en kötü ihtimal ölecek en iyi ihtimal 15 maç ceza alacaksın. Öfke kontrolünü yapabilmeli. Bu sezon 4 defa yaşadık herhalde bunu.

Neyse gelelim asıl meseleye. Kral kalacaksan kal gideceksen git bir an önce bildir ki bizde rahat edelim.

An itibariyle yüzdeler:

Kalıyor 51%
Gidiyor 49%
IMG_7790.webp

Hocayı paylaşmış

An itibariyle yüzdeler:

Kalıyor 52%
Gidiyor 48%
IMG_7791.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt