- 26 Kasım 2012
- 185.502
- 257.981
- 5.998
Arslanhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee bakiye 80 milyon için de alt dudak mı vereceğizIcardi'yi sat 20 milyona
Napoli ile 5 × 20 milyona anlaş

Gs için ben veririmEee bakiye 80 milyon için de alt dudak mı vereceğiz![]()
Sen daha Vinny J. mesajımı okumamışsınEee bakiye 80 milyon için de alt dudak mı vereceğiz![]()

Fenerli mal yorumculardan bağımsız olarak birşey söylemek istiyorum ama bana kızmayın çünkü ben bir babayım...
Oğlum ile rize maçını izlerken babam bu adamin yuzundeki ney korkuyorum dedi. Bende babalik ic gudusu ile hemen kanal değistirdim. Bu maske ile ile maça çıkma işini ciddi ciddi konuşmamiz gerektigini dusunuyorum..
Fenerli mal yorumculardan bağımsız olarak birşey söylemek istiyorum ama bana kızmayın çünkü ben bir babayım...
Oğlum ile rize maçını izlerken babam bu adamin yuzundeki ney korkuyorum dedi. Bende babalik ic gudusu ile hemen kanal değistirdim. Bu maske ile ile maça çıkma işini ciddi ciddi konuşmamiz gerektigini dusunuyorum..
Takim arkadaslarindan kendisine atilmaya calisilan paslar olsun ortalar olsun hepsini tek tek alkisladi. Bu da bence güzel bir davranis. Motive etmesi güzel bir baslangic oldu.oynadığı toptan çok ilk maçındaki isteği azmi daha çok sevindirdi
kulübün ne kadar büyük olduğunu biliyor, işte gs böyle oyuncuları tercih etmeli, zalewski gibi veletlerin peşinde dolanmamalı