#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerli mal yorumculardan bağımsız olarak birşey söylemek istiyorum ama bana kızmayın çünkü ben bir babayım...

Oğlum ile rize maçını izlerken babam bu adamin yuzundeki ney korkuyorum dedi. Bende babalik ic gudusu ile hemen kanal değistirdim. Bu maske ile ile maça çıkma işini ciddi ciddi konuşmamiz gerektigini dusunuyorum..

kem gözlerin nazarına gelme lütfen maskeli şövalyem

Fenerli mal yorumculardan bağımsız olarak birşey söylemek istiyorum ama bana kızmayın çünkü ben bir babayım...

Oğlum ile rize maçını izlerken babam bu adamin yuzundeki ney korkuyorum dedi. Bende babalik ic gudusu ile hemen kanal değistirdim. Bu maske ile ile maça çıkma işini ciddi ciddi konuşmamiz gerektigini dusunuyorum..

Osimhen sene sonu gitse bile birgün tekrar yollarımızin kesisecegine inanıyorum çünkü taraftarla bu sene arasında bağ oluşur.Simdiden çok mutlu gözüküyor yani bu kariyer de dünyanın sayılı forveti geliyor naz tuz yapmıyor bu çok onemli.

osimhen-victor-osimhen.gif

oynadığı toptan çok ilk maçındaki isteği azmi daha çok sevindirdi

kulübün ne kadar büyük olduğunu biliyor, işte gs böyle oyuncuları tercih etmeli, zalewski gibi veletlerin peşinde dolanmamalı
Takim arkadaslarindan kendisine atilmaya calisilan paslar olsun ortalar olsun hepsini tek tek alkisladi. Bu da bence güzel bir davranis. Motive etmesi güzel bir baslangic oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt