- 31 Ağustos 2021
- 69.340
- 49.653
- 3.258
"Sen kahin misin ?"
(Tedbir amaçlı bence de olmayabilir ama genede adam daha buraya gelip kontrolleri yapılmadan edilmeden bunu nasıl bilecek)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha gelmedi TR'ye akşam 1'de gelecekmiş sanırım.Nerde bu Mr sonuçları
Nijerya Futbol Federasyonu, sakatlığı bulunmasına rağmen Victor Osimhen'in Güney Afrika maçı için kafilede yer almasını istedi.Galatasaray'ın baskısının ardından Nijerya'nın bu talebi gerçekleşmedi. Osimhen, İstanbul'a dönüyor. [ScoreNigeria]Güzel olan şu, Nijerya'da MR ciddi bir şey olmadığı yönünde imiş, ki Nijerya öyle çok da düşük seviye bir ülke değil. Frankfurt maçında olacak gibi.
Kusura bakmasınlar, 75 bayıldığımız oyuncu için risk kabul edemeyiz. Zaten oynamayacak. Ancak onları da anlıyorum, Osi Nijerya için önemli bir motivasyon kaynağı, bunu kulübedeki hareketlerinden anlıyoruz.Nijerya Futbol Federasyonu, sakatlığı bulunmasına rağmen Victor Osimhen'in Güney Afrika maçı için kafilede yer almasını istedi.Galatasaray'ın baskısının ardından Nijerya'nın bu talebi gerçekleşmedi. Osimhen, İstanbul'a dönüyor. [ScoreNigeria]
Nijerya'da Mr çekildiğine dair haber düştü mü, takip edemedim pek gün içinde.Güzel olan şu, Nijerya'da MR ciddi bir şey olmadığı yönünde imiş, ki Nijerya öyle çok da düşük seviye bir ülke değil. Frankfurt maçında olacak gibi.
Nijerya'da MR yapılmıs ama biz güvenmemişiz pek, yine de oradan çıkan sonuç çok ciddi olmadığına yönelik diye okudumNijerya'da Mr çekildiğine dair haber düştü mü, takip edemedim pek gün içinde.
Nijerya da Mr, ayağa büyüteçle bakmak Atam lokal anestezimGüzel olan şu, Nijerya'da MR ciddi bir şey olmadığı yönünde imiş, ki Nijerya öyle çok da düşük seviye bir ülke değil. Frankfurt maçında olacak gibi.