#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabile takımlarına karşı kendini koruyarak oyna lütfen. Her milli maçta sakatlanma riski var maalesef.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Afrika milli maçları yasaklanmalı, Uganda'nın beton zeminine adam yollanmaz.

Osimhen yok diye dün kaybettik. Kadromuzda prime Ronaldinho, Maradona, Cannavaro Maldini filan olmadığı için de kaybettik biraz, 1 milyar euroluk takım kursak en azından 3 yediğimizde maç biterdi. Veya Osimhen gayretiyle 3-3 biterdi.

Osimhen çok önemli, iyi ki var.

Afrika milli maçları yasaklanmalı, Uganda'nın beton zeminine adam yollanmaz.

Osimhen yok diye dün kaybettik. Kadromuzda prime Ronaldinho, Maradona, Cannavaro Maldini filan olmadığı için de kaybettik biraz, 1 milyar euroluk takım kursak en azından 3 yediğimizde maç biterdi. Veya Osimhen gayretiyle 3-3 biterdi.

Osimhen çok önemli, iyi ki var.
Osimhen iyi ki var evet ama onun olmadığı maçlarda rezilleri oynuyorsak hocanın ne katkısı var. Belirli oyuncular olmadığında da, yaptığı hamlelerle ve oyun planı ile maçı bize kazandıracak hoca lazım bana.

Berat su milli takim elestiri sacmalagindan vazgec, okuyan bu ne iciyor falan derdir. Normal ve mantikli mesaj yazmak bu kadar zor degil.

Osimhen iyi ki var evet ama onun olmadığı maçlarda rezilleri oynuyorsak hocanın ne katkısı var. Belirli oyuncular olmadığında da, yaptığı hamlelerle ve oyun planı ile maçı bize kazandıracak hoca lazım bana.

At Osimhen'e taktiğini es geçmemek lazım, geçen sene böyle kazandık ligi, bu sene ŞL'de de başarılı olacağız aynı taktikle. :money:

Berat su milli takim elestiri sacmalagindan vazgec, okuyan bu ne iciyor falan derdir. Normal ve mantikli mesaj yazmak bu kadar zor degil.

Yo neyi saçmalık, balta girmemiş Afrika ormanlarına ben niye 100 milyon euro yatırım yaptığım adamı hem de lig devam ediyorken yollayaym? Ha almamak bir tercih orası ayrı.

Milli takımlar saçmalık, benim fikrim değil.

Olay Osimhen olayı değil emin olun dün akşam Osimhen olsa en fazla 5-2 yada 5-3 olurdu fazlası olmazdı. Biz takım olarak taktik disipline sahip bir takım değiliz, iyi çalışmıyoruz, rakip etüdü yapılmıyor ve çok kırılgan bir yapımız var, buna Osimhen ne yapsın, olay hocada bitiyor, hocasız bir takım gibiyiz biz. Futbolcuların hocayı sevmesinin sebebi; disiplin nedir uygulamamasından, oyuncunun burayı çiftlik gibi görmesinden ileri geliyor. Resmen yatmaya ve tatile gelip bir tonlan para kazanıyorlar, nasıl sevmesin oyuncu burayı, ben olsam bende severim, oh yemede yanında yat

Yo neyi saçmalık, balta girmemiş Afrika ormanlarına ben niye 100 milyon euro yatırım yaptığım adamı hem de lig devam ediyorken yollayaym? Ha almamak bir tercih orası ayrı.

Milli takımlar saçmalık, benim fikrim değil.
Kulupler mecbur gonderecek sen bunu bilmiyor musun? Keyfi bir durum mu soz konusu? Alma o zaman Afrikali oyuncu madem cok batiyor sana.

Avrupa ulkeleri, onlarca yıldır Afrika'yı yağmaladı ve halkini kole gibi kullandi; sadece kaynaklarina el koydu ve onlar icin hiçbir sey yapmadi. Ancak son birkaç on yılda bu sorunu yavas yavas cozmeye başladılar ve bazi ülkeler giderek gelisiyor. Kendi ulkelerini kalkindirmak icin gereken altyapi, yol ve paradan yoksun olmaları birdenbire Afrika ulkelerinin sucu mu oldu?

He onlar milli takim maci yapmasin ya tabi, onlarin oyle bir hakki olamaz.

Su milli takim maclari konusunda bu kadar bos konusan millet yoktur bizden baska.

Millet oyuncum milli takima cagrildi diye seviniyor ve gurur duyuyor, bizimkiler uzuluyor. Trajikomik bir durum.

Kulupler mecbur gonderecek sen bunu bilmiyor musun? Keyfi bir durum mu soz konusu? Alma o zaman Afrikali oyuncu madem cok batiyor sana.

Avrupa ulkeleri, onlarca yıldır Afrika'yı yağmaladı ve halkini kole gibi kullandi; sadece kaynaklarina el koydu ve onlar icin hiçbir sey yapmadi. Ancak son birkaç on yılda bu sorunu yavas yavas cozmeye başladılar ve bazi ülkeler giderek gelisiyor. Kendi ulkelerini kalkindirmak icin gereken altyapi, yol ve paradan yoksun olmaları birdenbire Afrika ulkelerinin sucu mu oldu?

He onlar milli takim maci yapmasin ya tabi, onlarin oyle bir hakki olamaz.

Su milli takim maclari konusunda bu kadar bos konusan millet yoktur bizden baska.

Millet oyuncum milli takima cagrildi diye seviniyor ve gurur duyuyor, bizimkiler uzuluyor. Trajikomik bir durum.

Sezon ortasındaki milli maçlara karşıyım, Afrika - Avrupa fark etmiyor, Afrika'nın ekstra dezavantajı aşırı kötü zeminlerin olması ve sakatlık riskinin artması.

Afrika'nın yağmalanması vs. bunun ne alakası var şimdi anlamadım. Gelişmemiş olmalarından mutlu olduğumu ya da böyle olduğu için hiçbir şeye haklarının olmadığını düşündüğümü öngörüyorsan da bu benim ayıbım, böyle bir intiba vermişim demek ki.

Bu konuda uzlaşamayız, tüm milli maçlarda ağız dolusu sövüyorum ve sevmiyorum, bu da benim huyum. Mutlu olan olsun, bir şey diyemem.

İnşallah devre arası Newcastle flan yapar. Kaç kurtar kendini

Sezon ortasındaki milli maçlara karşıyım, Afrika - Avrupa fark etmiyor, Afrika'nın ekstra dezavantajı aşırı kötü zeminlerin olması ve sakatlık riskinin artması.

Afrika'nın yağmalanması vs. bunun ne alakası var şimdi anlamadım. Gelişmemiş olmalarından mutlu olduğumu ya da böyle olduğu için hiçbir şeye haklarının olmadığını düşündüğümü öngörüyorsan da bu benim ayıbım, böyle bir intiba vermişim demek ki.

Bu konuda uzlaşamayız, tüm milli maçlarda ağız dolusu sövüyorum ve sevmiyorum, bu da benim huyum. Mutlu olan olsun, bir şey diyemem.
Milli maclar mecburiyetten oturu sezon devam ederken oynaniyor, gecen burada Adnan ile de bunu konustum o da senin gibi bu maclar sezon bitince olabilir mi diye bir soru sormustu ama olamaz kardesim. Oyle bir takvim musaitligi yok cunku.

Her ligin, ve daha onemlisi her kitanin kendi iklimine gore lig fiksturu var, bazi ulkeler Agustos gibi baslayip Mayis gibi bitiriyor, bazilari Mart gibi baslayip Aralik gibi bitiriyor.

Herkesi mutlu edebilecek bir formul olamaz, bu imkansiz. Tum dunyayi kapsayan bir cozum cikaramayiz, sen milli maclari mecbur lig devam ederken oynatacaksin. Zaten yaz aylarinda Dunya Kupasi, Avrupa Sampiyonasi, Kulupler Dunya Kupasi gibi tonca organizasyon var. Hangi birini ne zaman oynamayi dusunuyorsun?

Sen sevmiyor olabilirsin ama bunun baska oluru yok bunu kabullenmek en dogrusu. Futbol hep boyleydi ve hep boyle devam edecek.

Cunku alternatifi " milli maclar olmasin " gercek disi ve olmayacak duaya amin demekle ayni sey.

Afrikanin tarlalarinda oynayip sakatlansin diye 75 milyon saydik buna. Cl de yoksan ne isime yariyorsunki

1 hafta önce Yakup Çınar'ı dinledim radyo gol'de şöyle bir şey dedi "yaaa ağbi Osimhen'in hiç bir şeyi yok, eyup macinda bile oynar ama tedbir amacli oynamicak, frankfurt macinda sahada olucak" .

Ulan adamin konya macina cikmasi bile şüpheli püüüh!

artık afrikada futbol oynaması yasaklanmalı! milli takımda olmasa halı sahada kesin sakatlanırdı

Merak ettiğim şey sosyal medya paylaşımlarına bu sezon son vermesi.

Attığı golleri 10 kere paylaşan adamdı hikayesinde.

İmaj hakkı vs diyenler var, sakatlık yaşadığı anda Icardi için çılgın atan seyirci sonrası bozuldu diyen var, mutlu değil diyen var.

Geçen sezon sürekli paylaşım yaptığı için kafa bulandırıyor. Maç paylaşımı da gelmedi Frankurt maçı için misal. Alelade bir maç olsa tamam, ŞL maçıydı.

İmaj hakkı mı alınmadı bu adamın?

Bir sıkıntı olduğu bariz belli. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış umarım bizde futbol oynama isteğinde herhangi bir azalma olmamıştır yoksa işimiz yaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt