#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortada
Mutsuz oldugu sadece forumda konusuluyor.Adam niye mutsuz olsun Osimhen taraftarin her turlu sevgilisi.Tum takimda Osimhenden ibaret degil tabiki diger oyunculara da destek verilecek.
Ortada bir sorun varsa, bunun o maçta başka oyuncuya tezahürat yapıldı gibi basit bir nedenden olduğunu sanmıyorum. Ortada bir problem olduğu soru işareti ama eğer varsa bile çok daha büyük bir sebebi vardır, bizimle paylaşılmayan
O maçtaki konuya gelecek olursak da, tabiki her oyuncuya destek vermek gerekiyor. Ama Osimhen sakatlanıp bacağını tuttuğu bir anda, taraftarın sanki birşey olmamış gibi onu görmezden gelip bi anda Icardi diye bağırması illa ki insanı rahatsız edebilir. Ama başta da dediğim gibi, ortada bir sıkıntı varsa bunun nedenini böyle basit bir sebebi olduğunu sanmıyorum

Ortada

Ortada bir sorun varsa, bunun o maçta başka oyuncuya tezahürat yapıldı gibi basit bir nedenden olduğunu sanmıyorum. Ortada bir problem olduğu soru işareti ama eğer varsa bile çok daha büyük bir sebebi vardır, bizimle paylaşılmayan
O maçtaki konuya gelecek olursak da, tabiki her oyuncuya destek vermek gerekiyor. Ama Osimhen sakatlanıp bacağını tuttuğu bir anda, taraftarın sanki birşey olmamış gibi onu görmezden gelip bi anda Icardi diye bağırması illa ki insanı rahatsız edebilir. Ama başta da dediğim gibi, ortada bir sıkıntı varsa bunun nedenini böyle basit bir sebebi olduğunu sanmıyorum
Sorun olsa bile takim icinde olur mesela Barisin tavri yabanci oyunculari rahatsiz etti felan haberleri cikmisti ki Davinson ve Torreiranin paylasimlari bence dogrular nitelikteydi boyle bir olay varsa bilemem ama taraftara kusmus gibi bir hava bana normal gelmedi.

Baba bu nasıl bir istatistik ya

1759218044398.webp

bu yazdıklarını ispatlamak zorundasın. aksi taktirde iftira atmış oluyorsun.

adam daha geleli 2 ay oldu evet iki ayda ödeme alamadı ondan yatışa geçti. kendini böyle mi tatmin ediyorsun?

yaşadığı sakatlığın ne olduğunu uzaktan bakarak anlayabilecek kadar tıptan anlıyorsan, git fb'in duran'ının sakatlığını araştır.

Akşama goller istiyoruz kral.

Kim olduğunu hatırlatma vakti başta anlamayan taraftar ve düşmanların olmak üzere.

Haftalardir dogru duzgun antrenman yapamadi o yuzden formda olmayacaktir buyuk ihtimal, bu aksamki mactan bir beklentim pek yok tek basina is yapmasi zor.

geçen sezon şampiyonluğun temel unsuru kendisiydi. adamın fizik gücü takımı ayakta tuttu. benim korkum kendisi özel olarak çalışmazsa fizik olarak geriye gitmesidir. bu adam da ligde iki gol atar sonra yatışa geçeyim derse kulüp için büyük ziyan olur. bu maaş, bu bonservis bedellerine giriyorsan oyuncu idare etmekten öteye geçip doğru düzgün çalışma yapacak disiplini, teknik ekibi sağlayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt