- 5 Eylül 2014
- 84.465
- 70.266
- 4.513
?Sakatlandığı gün aşkın olayım diye bağırmadan önce bunu düşünecektin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Sakatlandığı gün aşkın olayım diye bağırmadan önce bunu düşünecektin.
forum duyumların ilk adresidir yalnızMutsuz oldugu sadece forumda konusuluyor.Adam niye mutsuz olsun Osimhen taraftarin her turlu sevgilisi.Tum takimda Osimhenden ibaret degil tabiki diger oyunculara da destek verilecek.
Ortada bir sorun varsa, bunun o maçta başka oyuncuya tezahürat yapıldı gibi basit bir nedenden olduğunu sanmıyorum. Ortada bir problem olduğu soru işareti ama eğer varsa bile çok daha büyük bir sebebi vardır, bizimle paylaşılmayanMutsuz oldugu sadece forumda konusuluyor.Adam niye mutsuz olsun Osimhen taraftarin her turlu sevgilisi.Tum takimda Osimhenden ibaret degil tabiki diger oyunculara da destek verilecek.
Duyumlarin ilk adresi katiliyorum ama burda duyumluk degil daha cok uydurma var.Surat ifadesinden anlam cikariyoruz adam sakatti herkes dort gozle adami bekliyor.forum duyumların ilk adresidir yalnız
Sorun olsa bile takim icinde olur mesela Barisin tavri yabanci oyunculari rahatsiz etti felan haberleri cikmisti ki Davinson ve Torreiranin paylasimlari bence dogrular nitelikteydi boyle bir olay varsa bilemem ama taraftara kusmus gibi bir hava bana normal gelmedi.Ortada
Ortada bir sorun varsa, bunun o maçta başka oyuncuya tezahürat yapıldı gibi basit bir nedenden olduğunu sanmıyorum. Ortada bir problem olduğu soru işareti ama eğer varsa bile çok daha büyük bir sebebi vardır, bizimle paylaşılmayan
O maçtaki konuya gelecek olursak da, tabiki her oyuncuya destek vermek gerekiyor. Ama Osimhen sakatlanıp bacağını tuttuğu bir anda, taraftarın sanki birşey olmamış gibi onu görmezden gelip bi anda Icardi diye bağırması illa ki insanı rahatsız edebilir. Ama başta da dediğim gibi, ortada bir sıkıntı varsa bunun nedenini böyle basit bir sebebi olduğunu sanmıyorum
@Targutay Sabancı osimhen dosyasını ne zaman acacaksın?
bu yazdıklarını ispatlamak zorundasın. aksi taktirde iftira atmış oluyorsun.
Haftalardir dogru duzgun antrenman yapamadi o yuzden formda olmayacaktir buyuk ihtimal, bu aksamki mactan bir beklentim pek yok tek basina is yapmasi zor.