- 10 Nisan 2013
- 58.579
- 41.721
- 3.943
Ben gerekeni yaptımIcardi'yi koyabilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gerekeni yaptımIcardi'yi koyabilir miyiz?
Sende çok ikili oynuyon hocayı seviyon mu sevmiyon mu
Ulan adam 3 yıl üst üste şampiyon yapmış. Bu sezon da ligde lider CL de dolu dizgin gidiyor. Niye sevmeyelim? Size rahat batıyor. Taraftarımız fazla şımarık maalesef. Yaptığı hataları da eleştirmek ikili oynamak değildir.Sende çok ikili oynuyon hocayı seviyon mu sevmiyon mu
Senin yerine kuzenin yazıyor ozaman bazı yerlerdeUlan adam 3 yıl üst üste şampiyon yapmış. Bu sezon da ligde lider CL de dolu dizgin gidiyor. Niye sevmeyelim? Size rahat batıyor. Taraftarımız fazla şımarık maalesef. Yaptığı hataları eleştirmek ikili oynamak değildir.
Kafa açma uzaSenin yerine kuzenin yazıyor ozaman bazı yerlerde
Olsun ben seni yinede severim sen beni sevmesende olur. Ayriliklarda sevdaya dahilKafa açma uza
Ulan adam 3 yıl üst üste şampiyon yapmış. Bu sezon da ligde lider CL de dolu dizgin gidiyor. Niye sevmeyelim? Size rahat batıyor. Taraftarımız fazla şımarık maalesef. Yaptığı hataları da eleştirmek ikili oynamak değildir.
Çok mu ozledin FT hocaniSende Okan hocayı istemiyon admirim itiraf et
Onu hiç istemiyomÇok mu ozledin FT hocani
Daha üzücü olanı ne biliyor musun haterlik yapanların çoğunun dinozor olması. Barış mason ve diğerleri 45+ hep
Cafer dümen abi saygilar
Ruh hastası olman ile ilgili düşüncelerimOlsun ben seni yinede severim sen beni sevmesende olur. Ayriliklarda sevdaya dahil
Kafa açma uza
Elbet bi gün başarısız olacak ve gidecekDaha üzücü olanı ne biliyor musun haterlik yapanların çoğunun dinozor olması. Barış mason ve diğerleri 45+ hep
Üst üste 5. şampiyonluktan sonra 6.'yı alamayınca ''biz demiştik çöp hoca'' diyen çıkar mı usta?Elbet bi gün başarısız olacak ve gidecek
O gün utanmadan biz demiştik diyecekler en komik olan da o![]()
Önce 4.yü görelim sonra 5.ve 6.da bakalımÜst üste 5. şampiyonluktan sonra 6.'yı alamayınca ''biz demiştik çöp hoca'' diyen çıkar mı usta?
Usta bu sene kesin şampiyonuz. Seneye de oluruz gözüyle bakıyorum, iskelet sağlam çünkü.Önce 4.yü görelim sonra 5.ve 6.da bakalım