- 23 Aralık 2008
- 65.064
- 62.893
- 5.103
hala belirsizliğini koruyor. net bilgi paylaşmadan spekülasyonlara aldırış etmeyin.Sakatlığı ile alakalı son durum ne @Doruk Ata TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala belirsizliğini koruyor. net bilgi paylaşmadan spekülasyonlara aldırış etmeyin.Sakatlığı ile alakalı son durum ne @Doruk Ata TANRIVERDİ
Foruma giremedim. Osimhen gitsin diyen mi çıkmış? Saçmalamayın beyler. Herifler sakatlansın diye dua ederken bizler nasıl gitsin deriz.Hepimiz bir anlık sinirle saçmalarız ara sıra ama gitsin falan derken bir soluklanalım arkadaşlar. Rakipler bu adamın gideceği günü bekliyor resmen. Hatta Avrupa'da bile bazıları bu herifin burada ne işi var diye ayrılmasını bekliyorlardır.
Bu seviyede futbol oynayıp da bu yaşında bize gelen ve bizi bu kadar benimseyen adamı bir daha ömrümüzde görür müyüz bilmiyorum. Sanmıyorum.
İnternet güzel şey kullanalım. Sadece ilk görüp girdiğim video. Osimhen hep böyleydi
Yaw kaç tane maçını izledim yapmıyordu işte bizdeki kadar
Şimdi kac gün yok emar filan çekilmedi mi
Afrika takımları korku filmi gibi gercekten yani biz uçak yollamasak adam nezaman gelecek kimbilirDaha bugün İstanbul'a gelecekti. Kulüp uçak yollamış muhtemelen sabah veya öğlen gelmiştir. Akşama MR sonucu çıkar.