#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlığı ile alakalı son durum ne @Doruk Ata TANRIVERDİ
hala belirsizliğini koruyor. net bilgi paylaşmadan spekülasyonlara aldırış etmeyin.
1763372547980.webp

Hepimiz bir anlık sinirle saçmalarız ara sıra ama gitsin falan derken bir soluklanalım arkadaşlar. Rakipler bu adamın gideceği günü bekliyor resmen. Hatta Avrupa'da bile bazıları bu herifin burada ne işi var diye ayrılmasını bekliyorlardır.

Bu seviyede futbol oynayıp da bu yaşında bize gelen ve bizi bu kadar benimseyen adamı bir daha ömrümüzde görür müyüz bilmiyorum. Sanmıyorum.

Osimhen hamstring sakatlığı veya belirtilerini hep gösteriyor. bazı maçlarda o bölgeyi tutuyor. bunun ana sebebi devamlı deli dana gibi koşmasından kaynaklıyor. Bu kas aşırı uyarıldığında orada kas geriliyor. daha da zorlansan komple kopup sezonu bile kapattırıyor o kas. 1 derece, 2 derece ve 3 dereceye ayrılan bir sakatlıktır. Osimhen ya sezon başları o kası güçlendirecek yada sahada deli dana gibi koşma olayını son verecek yoksa sezon içi devamlı bu sorunu yaşar. Bu sakatlıktan çok çeken birisi olarak söylüyorum.

Hepimiz bir anlık sinirle saçmalarız ara sıra ama gitsin falan derken bir soluklanalım arkadaşlar. Rakipler bu adamın gideceği günü bekliyor resmen. Hatta Avrupa'da bile bazıları bu herifin burada ne işi var diye ayrılmasını bekliyorlardır.

Bu seviyede futbol oynayıp da bu yaşında bize gelen ve bizi bu kadar benimseyen adamı bir daha ömrümüzde görür müyüz bilmiyorum. Sanmıyorum.
Foruma giremedim. Osimhen gitsin diyen mi çıkmış? Saçmalamayın beyler. Herifler sakatlansın diye dua ederken bizler nasıl gitsin deriz.

Memnunum da sürekli elimiz yüreğimizde dolaşıyoruz bişi oldu mu diye

Afrikalı oyuncular ülkelerine aşırı bağlıdır özellikle o ülke milli takımının en değerli oyuncuysanız daha da bağlı olursun. bir idol bir lidersinizdir ki afrikadaki çocukların hayalide odur oralarda. Osimhen her zaman nijerya milli takımına gider ve terinin son damlasına kadar oynar. Buna yapacak bir şey yok ve bunu sorun da etmemeliyiz.

çok seviyoruz canımız kanımız ama milli takımdaki son 2 sakatlığı resmen ahmaklık.

Dünya Kupası'na gitmek istemenin arzusuyla atılan bir depar sonucu, milli duygularına laf edemeyeceğimizden, birkaç aylık sikintıya girdik.

Her şerde bir hayır vardır diyerek boş tesellilere kapılalım.

Hamstring sakatlığı çok belli. 1 ay istanbulda tedavi olur, bizde maça çıkmadan nijerya milli takımına gider. Ligde bu sene katkı alamayacaz maalesef. Afrika kupasında yine bu şekilde abartı pres yaparsa daha büyük sakatlık yaşayabilir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha bugün İstanbul'a gelecekti. Kulüp uçak yollamış muhtemelen sabah veya öğlen gelmiştir. Akşama MR sonucu çıkar.
Afrika takımları korku filmi gibi gercekten yani biz uçak yollamasak adam nezaman gelecek kimbilir
Senelik 20 milyon maas verdiğimiz 75 yatırım yaptığımız adamla hocami olur baskanmi birileri konuşmalı bence onceliginin gs oldugu inceden hatirlatilmali

Başkanın açıklamalarından anladığım, fener maçında oynar. Son 2 gün idmanlara başlar, kadroda olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt