#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün son aksiyonlar beni delirtti o kadar basit pasları veremeyip sıçtılar ki
Yaw hala canım sıkkın son on beş dk falan izlemedim. Yunus munus sacmalayinca sinirlendim kapattım. İlk yarıda elli kez arkalarina kaçtık sane Sallai sürekli deldi geçti bir tane gol atamadık kafayı yiyeceğim

Adam önüne top istiyor sara rakibin önüne atiyor yaw sane önüne pas istiyor sara auta atiyor.

Imkan dahilindeyse 80 milyona satalim. Bu takima fazla lüks bu herif ayrica pekte ihtiyaç yok bir kisiyle olacak is degil

Vücut dili vs gidici gibi. Gitmesi mantıklı fazla bu takıma hakikatende. Yanına 2 tane garry rodrigues bruma tarzı adam koyamadik herifin. Her maçı almasını bekliyoruz

Böyle bir adam var elimizde resmen tam anlamıyla fayda sağlayamıyoruz.
Tam anlamıyla gücünden faydalanamıyoruz.
Yahu arkadaş bu adamın en büyük yeteneği çok acayip sıçraması ve kafa vuruşları.Bu kadar rezil ortalar nasıl yapılır.Bu kadar kötü ortalar nasıl yapılır.En son ne zaman kafayla gol attırdık bu adama.

Bu takımın ilacı 3 adet transfer.Sol kanat ve bir adet ofansif bir adet defansfi olmak üzere iki orta saha.Gerisi faso fiso.
Yok alternatfimiş yok yedekmiş bunların hepsi palavra.Yedek diye düşünülerek alınacak adamlar bizim sorunumuza çare olamaz.

Benim dediğime geldi. 70 milyon verdik diye her şeyi bu adam yapacak kafasını aşamıyorum abi ben aynı durum maaş konusunda da oluyor 10 milyon alıyor oynayacak mantalitesi var.
Abi öyle bir şey olsa adamlar senelik 500 milyonluk transferi niye yapıyor. Verirler osimhen gibi herife 200 her sene şampiyon olurlar

skor üretemediği maçlarda hep takımı suçlamak ezber olur, dün gol atabileceği fırsatlar vardı

ama genel olarak osimhen'i de eleştirmek anlamsız, sadece varlığıyla bile maçı bu kadar etkileyen adam çok az dünyada, golleri de attığı zaman uçuruyor zaten

1 tane orta yapmayı bilen bek alabilirsek maç içindeki negatifliğide azalır bence, sürekli pozisyon kovalamaktan sinirleri bozuluyor gibi hissediyorum.

20251211_004031.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt