#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha diri gordum. Tam toparlamisken gene gidiyor Allah'in belasi milli takima. Agzimiza sictin bu sezon Nijerya, nefretimsin.

Bi 3 ay sonra görüşürüz heralde en erken.

Bitiricilik yokmuş hahaha. Attığı goldeki koşuyu tamamlayıp öyle bitirecek kaç adam tanıyor bu arkadaşlar bana bi deyin hele

kafası maçta değildi

istese ilk yarıdan 3 atardı

göreceğiz bakalım yokluğunda tüm takım osimhen kadar pozisyona girebilecek mi

sallainin asistini yedi maalesef yakışmadı. Sarı kartı güzel aldı kimse görmeden usulü :devilish:

Kendine iyi bak ve sakatlanma sakın orada

Kartları temizlemesi iyi oldu zaten olmayacaktı Kasımpaşa maçında.

Kendini sakınarak oynadı, en kaçak oynadığı maçtı diyebilirim. Bu adam milli takımını acayip derecede önemsiyor

Sakatlık dönüşü bence iyi dönmedi. oynadığı 4 maçta da o hayvansı presi bırakmış ve daha az fiziksel mücadele giriyor. aslında doğru olanda bu. enerjisini kritik maçlara saklamalı ve bu tarz maçlarda daha rölanti oynamalı. Çünkü sakatlandığı hamstring kası aşırı efor gösterdiğinde yani o kasa aşırı yüklendiğinde sakatlanan bir yer. bu yüklenme de aşırı pres ve koşu yapan oyuncularda oluyor. Sanırım bir tavsiye aldı ve daha rölanti takılmaya başladı.

futbol kritik anlar oyunu, böyle bi maçta gol kaçırması sıkıntı değil ki bizim için önemi attığı gollerden ibaret değil

sezonun kırılma anı olabilecek pozisyonlarda sık gol kaçırırsa çok daha farklı yorumlanır tabi

Her maç en az 1 tane bireysel presiyle kaptığı topla gol pozisyonuna giriyor, dünyada herhangi bir forvette böyle bir istatistik olduğunu sanmıyorum.

Insallah erkenden elenip sakatlanmadan döner. Finale kadar giderse a.madrid macini kaciriyor

Bu ne sacma kupa ya. Ligler devam ederken kupa mi oynanir? 75m bastigimiz adami ṣu sacma kupa yuzunden belki 3-4 mac oynatamayacaz hele sakatlanirsa hepten yanariz

İdmanlardan sonra İcardi ile sut idmani yapmali. Topa nasıl vurulur hala bilmiyo. Bam gun vuruyo her yerden burnaya calisiyo teknik degil. İcardi’nin son vurusu olsa su adamda neler olur acaba. Cok savruk valla suts gucu kalmiyo bazen herifin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt