#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı tekrar izliyorum resmen fener stoperleri osimhen korkusundan hava toplarını rastgele indirmisler bombosken bile takım arkadaşlarına indirememisler.. Psikolojik üstünlük böyle birşey İcardiyi kötülemek için asla söylemiyorum ama stoperler her zaman sindirebilecegi oyunculari isterler osimhen bu ligdeki en sıkıntı adam

Bu adam doğuştan Galatasaraylı olabilir mi, Afrika'daki köyünde biri buna GS forması falan hediye etmiş olabilir mi küçükken, bu nasıl bir sahiplenme kardeşim, adam sanki hayallerini yaşıyor gibi... İnşallah tek santrafor devam eder, düzene çomak sokmaya gerek yok şimdilik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi'yi daha çok seviyorum ama acı gerçek ki dün İco olsa maç böyle bitmezdi. Dün çok göremesek de hızlı forvet, çabuk oyuncu bizim ligin bugu. Karşı takım topla çıkamıyor, önde basamıyor böyle adamın varsa. Dün Dzeko yerine Osimhen onlarda olsa bizim için de benzer senaryo olacaktı

20240922_114831.webp

herif sanki 100 milyonluk efsane degil de Genclerbirliginden gelmis gibi sahiplendi Galatasarayi

Çünkü gerçek yıldız olmak böyle bir şey arkadaşlar.

Drogba da böyleydi, Hagi de, Sneijder de, Melo da, İcardi de... Mertens'i, Sanchez'i...

Sayarım da sayarım.

Yıldız futbolcu dediğiniz kişi zaten takımı yukarı çeker, bütünleşir, gazlar, taraftarın sevgilisi olur.

Messi dediğimiz adam GOAT, hala Amerika'da kalbur üstü takımla maç kazandığında deli gibi seviniyor. Adamlara turnuvada kupa kaldırdığındaki sevincine bakın sanki dünya kupasını kazanmış gibiydi.

Çünkü gerçek yıldız oyuncu "ben herkesten üstünüm yeaaa, en iyiyim yeaaaa" diyen değil, olduğu takıma en iyi katkıyı vermeye çalışan oyuncudur.

ruh hastası 1 ve 3. gollerden sonra topu dikip tribünlere atar gider yapmış :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt