#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligi kıracak bence psikolojik olarak. İfb ligin en gaddar savunma oyuncularına sahip. Osimhen'in varlığı öyle böyle dağıtmadı o savunmayı. Gol bugün olmaz yarın olur ama bu yıpratıcılık ayrı bir şey.
ben gol beklerim arkadaş

Bitiriciliği bir İcardi gibi değil elbette, ama oyuna katkısı çok yüksek.

Osienseni beğenmiyor musun??
Feramuzun taş devrinden kalma futbol bilgisine karşı biz

6660f7db-5546-4587-9601-c430280fc408.webp

Bu adamın arkasından takım her yere gider. İnanılmaz boğuşuyor mücadele ediyor. Rakipler barış alperden sonra bu adama hiç hazır değillerdi. Üstelik sallai de bunlar gibi azman duruyor. Fizik üstünlüğü kurmak ayrı bir keyif gerçekten...

En ihtiyacımız olan adam profiliydi, icardi bu takımın canı ciğeri ama hem yaşı itibari ile hem de oyun tarzı ile gomis görevi göremiyordu, icardi ayağıma net indir oyuncusu. Osimhen bizim umut bulut + gomis karması ihtiyacımızı giderdi. İleride ki bütün toplara basıyor kaç tane kafa topu indirdi ben sayamadım dün. Gollerde gelecek yakında zaten beklemede kalalım ama calışkan işçi takımı profiline döndüğümüz için icardi osimhen seciminde net osimhen derim ben.

yunusun kaleciden dönen topu boş kaleye tık diye bırakamaması çok üzdü.

2 stoper beraber tuttu adamı maç boyu. Maalesef İcardi de bu durum artık pek yaşanmıyor. Çağlar ve Djiku yanından ayrılmadı adamın buna rağmen oyun içi katkısı muazzamdı. Bir-iki an teke tek yakaladı onda da müthiş bir asist yaptı zaten. Diğerinde de Mertens'in aşırtma az farkla dışarı gitti.

Atlanılan bir detay var; uzun süre sonra ilk kez süre almaya başladı. Nijerya'da 2 kere 2. yarı oyuna girdi. Bizde de 2. maçına çıktı. Bundan sonra maç ritmini bulacaktır. Sezonu geç açmış oldu biraz.

Bence bu kadar genç yaşta bize gelmesi kariyerinin devami için bir hataydı. Morgul bıçağıyla yaralanan frodo gibi gittigi hic bir takimda gercekten mutlu olamayacak, hep bizden bir iz kalacak içinde, Zaten bizden gidipte mutlu olani da görmedim.

Hiç bir galibiyetine dünkü kadar sevinemeyecek, var mı galatasaraydan sonra yüzü gülen biri? Bir ribery o da özel bir istisna..

Dünyanın en zengin takımı veya en iyi yönetilen takımı olmayabiliriz ama en büyük ailesi biziz.
Dediğim gibi aklı hep burada kalacak ve bir daha hic mutlu olamayacak çunkü butun takimlarda profesyonel bir sporcuydu burada ise en çocuksu ruhla oynayan bir savasçı.

Bence bu kadar genç yaşta bize gelmesi kariyerinin devami için bir hataydı. Morgul bıçağıyla yaralanan frodo gibi gittigi hic bir takimda gercekten mutlu olamayacak, hep bizden bir iz kalacak içinde, Zaten bizden gidipte mutlu olani da görmedim.

Hiç bir galibiyetine dünkü kadar sevinemeyecek, var mı galatasaraydan sonra yüzü gülen biri? Bir ribery o da özel bir istisna..

Dünyanın en zengin takımı veya en iyi yönetilen takımı olmayabiliriz ama en büyük ailesi biziz.
Dediğim gibi aklı hep burada kalacak ve bir daha hic mutlu olamayacak çunkü butun takimlarda profesyonel bir sporcuydu burada ise en çocuksu ruhla oynayan bir savasçı.
Adamsin

Bu sene şampiyonluğu en büyük etkenlerinden biri olacak. Kiralık olmasına rağmen takımı bu kadar sahiplenmesi çok güzel detay.

Sene sonu yeni bir takımla 5 senelik kontrat imzalar kontratın bitiminde 31 yaşında tekrar bize döner aslan parçası.

Kaçırdı ama 70 80 metre fena depar attı diğer ağabeyler olsa yunus pozisyonu kendi tamamlamaya çalışırdı tek başına kalıp
Ekli dosyayı görüntüle 263367

Ekli dosyayı görüntüle 263369

Ekli dosyayı görüntüle 263370
80 metre depar attıktan sonra hali kalmadı bence şut atmaya,çünkü maçın başından beri stoperlerle güreşiyor.Birde 3 aydır kamp görmedi bu adam eğer fiziksel tam durumunda olursa fena birşey geliyor.

Victor Osimhen. Tek kelimeyle mükemmel oynadı. Futbol sadece gol değildir. Yaptığı asisti sadece ligde değil Avrupadan dahi yapacak bir oyuncu yok denecek kadar az. Çok iyi duvar oldu. Sahada her an nasıl bir Süperstar olduğunu hissettirdi. Mertens ve İcardi ile harika işler yapacaklar. Harikaydın böyle devam
FB_IMG_1726997010206.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen ve Mertens resmen Napoli günlerine döndüler. Osimhen'in göğsünde indirişi, Mertens'in muazzam bitirişi. İnanılmaz bir seviye bu. Bu sene hem UEL hem Lig şampiyonluğu getirecekler
InCollage_20240922_154529229.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt