#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus’dan alip vurdugu kalecide kalan sutunda 85-90 metre siddetli depar atiyor karsi kaleye.

Sene sonu başka kulübe gitmem diyip napoliye rest çekse

Tekrar kiralama olasılığımız olur mu acaba

Babayı izledikten sonra icardi de bats da çok yavan gelecek gözümüze

%50’si bile ciddi yetti. Kucakya oynamadı iş yaptı nefes aldırdı. Özellikle Avrupa’da işimize çok yarayacak.

gol dışında her şeyi o kdr kusursuz yapıyor ki, gol atmaması önemsizleşiyor

Kral

Aynen..Son üç dört maçtır oyunumuzun iyileşmesinde çok net katkısı var.Rakip defansı çok ciddi zorluyor.sanchez-jakoph ve osimhenle birlikte takım boyuda kısaldı.
Kim ne derse desin son maçlarda çok gol atmamıza rağmen icardi oynadığındada böyleydi ne icardiye nede osimhene doğru yerlerde pozisyon hazırlayamıyoruz.

Ama şurası çok net osimhen hazır hale gelip bir açılırsa inanılmaz gol katkısı yapacak diye düşünüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi oynadı acayip paraladı kendini ama o boş kaleye olan posyonu sokmalı idi

Fener macinda iyi oynadigini düşünenler birkaç hafta sonra mest olacak. İyi mucadele etti ama kendi standartlarına gore iyi oynamadı dun.

GYFjW74WIAAfBTi

İş bu noktaya doğru gidiyor.

Kaçırdı ama 70 80 metre fena depar attı diğer ağabeyler olsa yunus pozisyonu kendi tamamlamaya çalışırdı tek başına kalıp
Ekli dosyayı görüntüle 263367

Ekli dosyayı görüntüle 263369

Ekli dosyayı görüntüle 263370
burda aslında pro hareket bekledim - depar yüzünden şuta tam gücü kalmadı fake ile karşısındakini pazara yollayıp sol köşeye bırakır dedim.

vurdu ama zayıf kaldı .

mert'in dediği gibi çok maç eksiği var aslında - biraz ritim bulunca çatır çutur başlayacak. bence tercih nedenlerinden biride buydu , GS de hem ortam var - hem gaz var - hem oynama garantin var nerdeyse. adam açısından harika tercih aslında.

Osimhen hiçbir zaman çok ekstrem bir bitirici olmadı bundan sonra da olmayacak muhtemelen. Bu adamı 100 milyon euro yapan müthiş enerjisi ve atletizmi o yüzden bu tip golleri kaçıracak gayet normal ama hiçbir maçta etkisiz, hareketsiz kaldığını görmeyeceğiz. Bu adam sayesinde şikeciler savunmayı öne çıkaramadı o sayede rahat rahat pas, dribling yapabildik.

Adamı istasyon olarak değil de Burak Yılmaz misali defans arkası koşu için oynatsak tarihi fark gelecekti belki de

Dan dun vur ileri osimhen indirsin diye bişi yok abi .

dzekoya atılan defans arkası pasları bizim denememiz lazımdı aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt