ben gol beklerim arkadaşLigi kıracak bence psikolojik olarak. İfb ligin en gaddar savunma oyuncularına sahip. Osimhen'in varlığı öyle böyle dağıtmadı o savunmayı. Gol bugün olmaz yarın olur ama bu yıpratıcılık ayrı bir şey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gol beklerim arkadaşLigi kıracak bence psikolojik olarak. İfb ligin en gaddar savunma oyuncularına sahip. Osimhen'in varlığı öyle böyle dağıtmadı o savunmayı. Gol bugün olmaz yarın olur ama bu yıpratıcılık ayrı bir şey.
ben gol beklerim arkadaş
beğeniyorumOsienseni beğenmiyor musun??
ben gol beklerim arkadaş
AdamsinBence bu kadar genç yaşta bize gelmesi kariyerinin devami için bir hataydı. Morgul bıçağıyla yaralanan frodo gibi gittigi hic bir takimda gercekten mutlu olamayacak, hep bizden bir iz kalacak içinde, Zaten bizden gidipte mutlu olani da görmedim.
Hiç bir galibiyetine dünkü kadar sevinemeyecek, var mı galatasaraydan sonra yüzü gülen biri? Bir ribery o da özel bir istisna..
Dünyanın en zengin takımı veya en iyi yönetilen takımı olmayabiliriz ama en büyük ailesi biziz.
Dediğim gibi aklı hep burada kalacak ve bir daha hic mutlu olamayacak çunkü butun takimlarda profesyonel bir sporcuydu burada ise en çocuksu ruhla oynayan bir savasçı.
80 metre depar attıktan sonra hali kalmadı bence şut atmaya,çünkü maçın başından beri stoperlerle güreşiyor.Birde 3 aydır kamp görmedi bu adam eğer fiziksel tam durumunda olursa fena birşey geliyor.Kaçırdı ama 70 80 metre fena depar attı diğer ağabeyler olsa yunus pozisyonu kendi tamamlamaya çalışırdı tek başına kalıp
Ekli dosyayı görüntüle 263367
Ekli dosyayı görüntüle 263369
Ekli dosyayı görüntüle 263370