#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterinin buna yatkın olduğunu düşünmesem de acaba "ben zaten bu lige çok fazlayım" rahatlığına ulaştı mı acaba diye düşündürüyor.

Yine muazzam golleri oldu tabii. Ancak ortalamaya bakacak olursak geçen seneden aşağıda bir performans gösteriyor.

Bu yıl ŞL'de koyduğu hayvani performansı geçen sene lig maçlarında da gösteriyordu.
Analiz işini azaltalim hocam

1770566051108.webp

Gol atmıyor diyorsunuz üst üste beş lig maçında da gol atmış herif

Halkla ilişkiler üzerine yüksek lisans yaptım Türkiye’nin önemli 3 firmasında halkla ilişkiler uzmanı olarak görev aldım
Net bir şekilde ayrılmak istiyor
Ayrılmak istemiyor ama icardi'ye yapılan bu gereksiz pohpohlama devam ederse sezon sonu ben gidiyorum diyebilir. Adam attığı gollere sevinmiyor bile. Robot değiliz hissediyoruz ekran başında.

Halkla ilişkiler üzerine yüksek lisans yaptım Türkiye’nin önemli 3 firmasında halkla ilişkiler uzmanı olarak görev aldım
Net bir şekilde ayrılmak istiyor

Bazen başkası yazmış sanıp mesajı okuyup ciddiye alma gafletine düşüyorum anlık olarak

Icardi’ye yapilan elestirilerin 100de biri yapilmiyo. 80 milyon bonservis, arti 25 milyon yillik maasin karsiligi futbol almadik bu yil. Bekliyoruz.
Ne yapacak aga daha topu alıp tek başına kaleye mi girsin :D Dünyada öyle bir forvet yok istersen 500 milyon ver farketmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt