Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.904
- 4.575
- 698
Icardi’ye yapilan elestirilerin 100de biri yapilmiyo. 80 milyon bonservis, arti 25 milyon yillik maasin karsiligi futbol almadik bu yil. Bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Analiz işini azaltalim hocamKarakterinin buna yatkın olduğunu düşünmesem de acaba "ben zaten bu lige çok fazlayım" rahatlığına ulaştı mı acaba diye düşündürüyor.
Yine muazzam golleri oldu tabii. Ancak ortalamaya bakacak olursak geçen seneden aşağıda bir performans gösteriyor.
Bu yıl ŞL'de koyduğu hayvani performansı geçen sene lig maçlarında da gösteriyordu.
Doğru düzgun beslemiyorlar adamı..niye mutsuz yav icardi obezine yapılanlardan dolayı mı acaba
kendi ne oynuyorSahada futbola benzer bir sey olmadigi icin mutsuz
Analiz işini azaltalim hocam
Andropoz belirtileriForum iyice kafayı yedi
Halkla ilişkiler üzerine yüksek lisans yaptım Türkiye’nin önemli 3 firmasında halkla ilişkiler uzmanı olarak görev aldım
Net bir şekilde ayrılmak istiyor
Ayrılmak istemiyor ama icardi'ye yapılan bu gereksiz pohpohlama devam ederse sezon sonu ben gidiyorum diyebilir. Adam attığı gollere sevinmiyor bile. Robot değiliz hissediyoruz ekran başında.Halkla ilişkiler üzerine yüksek lisans yaptım Türkiye’nin önemli 3 firmasında halkla ilişkiler uzmanı olarak görev aldım
Avatarı F yapsana tekrardanHalkla ilişkiler üzerine yüksek lisans yaptım Türkiye’nin önemli 3 firmasında halkla ilişkiler uzmanı olarak görev aldım
Ne yapacak aga daha topu alıp tek başına kaleye mi girsinIcardi’ye yapilan elestirilerin 100de biri yapilmiyo. 80 milyon bonservis, arti 25 milyon yillik maasin karsiligi futbol almadik bu yil. Bekliyoruz.