#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla 10 numarada birini oynayacağız diye bir durum da yok aslında 😊
ben biri olsun taraftarıyım. çünkü kanatları, bekleri, forveti daha efektik kullanabiliriz. o yapamadığımız ekstra pasları yapabilsek rakiplerin bizi kilitleme şansı epey azalacak. bir ofansif orta saha bu alanda bize epey yardımcı olur gibi geliyor.

ben biri olsun taraftarıyım. çünkü kanatları, bekleri, forveti daha efektik kullanabiliriz. o yapamadığımız ekstra pasları yapabilsek rakiplerin bizi kilitleme şansı epey azalacak. bir ofansif orta saha bu alanda bize epey yardımcı olur gibi geliyor.
Sara’nın soluna kendisi gibi birini koysak mis gibi 4-3-3 oynarız aslında. Hem de ortasahada eksik kalmayız.

1771361818778.webp

Galatasaray tarihimizin en en en özel adamlarından biri Allah’a şükürler olsun ki seni bize nasip etti

Maç sonu bir garip hareketler içerisinde, taraftar ıslıklamış falan diyorlar. Gerçekten ıslık oldu mu acaba

uzun bir süre (30-40 yıl gibi) tarihimizin en pahalı transferi rekoru kendisinde olacak. biz 90 nesli kendisini izlediğimiz için minnattarız. z kuşağı arkadaşlara da lütfen bu gözle bakmalarını rica ederim.böyle bir oyuncu yok. bitirici olarak kral icardi halihazirda bizde ama komple oyuncu olarak bir daha böyle forveti zor görürürüz.

övmelere doyamıyorum. barcelonada oynasa la ligada 30 atar. artık biraz kıç kalkıklığı yaşamak istiyorum. hakkım çünkü

doldu doldu inşallah bi sonraki tur rakibimiz tot veya liverpoola patlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt