#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'in savaşçı karakteri mücadeleci tavrı saha içinde takıma çok fazla katkı sağlıyor olmadığı maçlarda bu fark çıkıyordu ortaya

Juventus karşısında tamamen kendi mücadelesiyle topa dokunup yaptığı 2 asist çok değerli attığı gollerden çok daha değerli bunun dışında Juventus defansı bir an bile nefes alamadı Osimhen'in varlığı yetti dağılmalarına

images.webp

Bu adam için birşey yazmaya gerek yok. Sadece yazın bu adama 75 verilmemeli dendiğinde bu adama 75 ver ve sözleşmesi bitene kadar oynat, satma yine kâr edersin demiştim. Hala da aynısını söylüyorum... bu adamı hiç satma 4 sene oynat bedava gitsin yine kâr etmiş oluruz.

bazılarıda haalandla kıyaslıyor. Koy bakalım osiyi city'e nasıl içinden geçiyor ingiltere ve ucl de rakiplerin. Benim gözümde Osimhen ilk 3'te

Rakiplerin karşıladığı saçma ortalar açıldıkça ben deliriyorum, Osi'nin sinir krizi geçirmesi normal. Bu adam Icardi gibi rakibin önüne geçip vurmuyor, mayasında yok.

Penaltı noktası ve gerisine yüksekten açarsan bir şekilde vuruyor topa, 2 toptan 1'ine vurur. Bi şekilde setler oluşturup kenardan iyi ortalarla beslemek lazım. Pozisyona girdikçe, goller attıkça motivasyonunu korur. Böyle devam ederse ırgatlık yapmaktan bıkıp salabilir.

Ortadan oyunda Yunus'tan istediği hiç bir pası alamıyor. İlkay belki daha iyi çözüm olabilir o da riskli işleri az deniyor beklenenin aksine. Tamam futbol basketbol gibi değil ama biraz daha yoğun çalışılmış setler, oyunlar görsek çok daha kolay olacak her şey.

İşte bu.

İşte bunun için bu bonservis verildi.

Helal olsun şapka çıkartılır sadece dünkü performansına

parayı basıp 75e çat diye alınca çer çöple uğraşmıyoruz işte
ben eminim beklerin bile 30a gidip geldiği bi takımda her dönem böyle santrafor değiştirecektik birkaç dönemde en az da 75 milyon harcamış olacaktık hele icardi'nin 2 sezonu + kiralık osimhen sezonundan sonra gelen herkes zaten taraftar baskısında ezilecekti buradan da sadece kendisi çıkardı en hayırlısı oldu

Bu adamda o yaşanmışlıkların öfkesi var, normalde pamuk gibi bir tip.

Reklamımızı da her yerde acayip yapıyor, Afrikalı diye gittiği takımlarda bile küçümsenmiş.
İnanılmaz bir röportaj vermiş, okurken gerçekten duygulanmamak zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt