#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende adam değilsin verdiği katkı kadar aldığı var. Yüzde yüz haklı da olsa yapılacak hareketler değil o maçta. Yaptığı her hareket yanındakilerin elini ayağını birbirine sokuyor. İlk maç yunus sağlıklı karar veremedi sayesinde. Bu maç barış. Kafası kopuk oynatıyor oyuncuları.
Ha etrafında bu oyuncular ayıklanmalı mı ona da evet. Bu baskıyı kaldıramayacak heriflerin gs de yeri yok.

Sende adam değilsin verdiği katkı kadar aldığı var. Yüzde yüz haklı da olsa yapılacak hareketler değil o maçta. Yaptığı her hareket yanındakilerin elini ayağını birbirine sokuyor. İlk maç yunus sağlıklı karar veremedi sayesinde. Bu maç barış. Kafası kopuk oynatıyor oyuncuları.
Ha etrafında bu oyuncular ayıklanmalı mı ona da evet. Bu baskıyı kaldıramayacak heriflerin gs de yeri yok.
Bazen hak veriyorum bazen de gereksiz yapıyor. Bugün harbiden barışı fena bozdu. Solda zaten afalliyor baris iyice dağıldı ilk vermediği pozisyondan sonra. Bazende hak veriyorum top alamadıkca kudurdu o da haklı bu konuda herife asistkar bir 10 numara bulamadık götünü yırtarak gol atıyor bıktı herif yemin ederim.

Ben olsam bende gole sevinmem. Adamı delirttiler. Yapacağınız işin dedi resmen..

Osimhen müthiş oyuncu ama çok bağırıyor sağa sola. Bir çok oyuncuyu düşürüyor Yunus gözü kapalı atacağı pasları atamıyor bugün Sara Barış da atamadı hoca bu konuyu bi türlü çözemedi.

Yaz sonrası, Barcelona vs biri takar kancayı götürür. Ayrıca attığı gole bende sevinemedim yani buruk bir sevinç oluyor, ben olsam bende sevinemezdim.

Adamı delirttiler çünkü etrafı ahmaklarla çevrili, böyle giderse sene sonu gitmek ister ve bunda da %100 haklı olur

koyayım takımın rezil haline juventus'u eleyen golü atmışsın sevinsene aslanım.

Adam bomboş kaçıyor 2 stoper arasında 25 metre var, bizimkiker topu boşluğa değil stopere atıyor. Ben Osimhenin yerinde olsam ana bacı dümdüz gitmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt