Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.068
- 2.993
Şampiyonlar Ligi’nde Osimhen
8 maç
7 gol
2 asist
8 maç
7 gol
2 asist
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen hak veriyorum bazen de gereksiz yapıyor. Bugün harbiden barışı fena bozdu. Solda zaten afalliyor baris iyice dağıldı ilk vermediği pozisyondan sonra. Bazende hak veriyorum top alamadıkca kudurdu o da haklı bu konuda herife asistkar bir 10 numara bulamadık götünü yırtarak gol atıyor bıktı herif yemin ederim.Sende adam değilsin verdiği katkı kadar aldığı var. Yüzde yüz haklı da olsa yapılacak hareketler değil o maçta. Yaptığı her hareket yanındakilerin elini ayağını birbirine sokuyor. İlk maç yunus sağlıklı karar veremedi sayesinde. Bu maç barış. Kafası kopuk oynatıyor oyuncuları.
Ha etrafında bu oyuncular ayıklanmalı mı ona da evet. Bu baskıyı kaldıramayacak heriflerin gs de yeri yok.
Birini fena dövecek bir gün Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur.Osimhen çok fazla el kol hareketi yapıyor diye düşünmüştüm az bile yapıyormuş.
Döverse haksız diyemeyiz.Birini fena dövecek bir gün Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur.