#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen büyük takımlardan gelecek ilk teklifte yolcudur abi. Okanball ile hiçbir şekilde istatistik yapamayacağını bu gece kesinleştirdi. Böyle büyük ve hırslı bir topçu beslenemediği bir takımda artık durmaz. Rakip 10 kişi kalmış adama hala pas gelmiyor, üstüne de neredeyse eleniyorduk.

Yani reis son maçlarda gördü ki kendisi yırtınmazsa gol pozisyonu olmuyor, istediği toplar hiçbir türlü gelmiyor.

Muhtemelen sene sonu büyük bir takımdan müthiş bir bonservis getirip satışı için izin isteyecektir. Benim bu geceki halinden anladığım budur.

Yerinde olsam sezon sonu direkt takım ararım kendime. Taş olsa çatlar insan.

Tamam koy fenere osimheni biz icardi ile devam edelim. Nasıl olur bi düşün bakalım
ne alaka renktaş osimhen olmayınca forvet mi almayacagız icardiyi nıye kattın

icardili mertensli senelerde daha iyi oynuyorduk bu arada

bu kötü oyunun sebebi tamamen osimhen odaklı oynamaya calısmak zaten kolay yoldan

Bu adam sezon sonu gitmek isteyecek, göreceksiniz. Bize gelmeden önce Haaland, Mbappe ile kıyaslanan adamdı Osimhen. Atıyorum Arsenal, Münih, Barcelona'da falan olsa hala onlarla kıyaslanır ve belki de onlara karşı kazanma şansı olur. O da biliyor ve görüyor ki, bizde kıçını yırtsa da sadece belli bir yere kadar gelebilir. Bu durumdan mutsuz olduğu oldukça belli.

ne alaka renktaş osimhen olmayınca forvet mi almayacagız icardiyi nıye kattın

icardili mertensli senelerde daha iyi oynuyorduk bu arada

bu kötü oyunun sebebi tamamen osimhen odaklı oynamaya calısmak zaten kolay yoldan
Ligte iyi oynuyorduk evet. Avrupada elimize aldik praglar falan maymun etmişti iyi hatırlıyorum

Yaw bırakın şu 20 m muhabbetini artık herif olmasa bok gelirdik buralara frankfurt maçından sonra nalları dikmistin. Sırtına aldı takımı ilerliyor hala 20 milyon nmubbabeti
Kral ben de diyorum ki zaten takımı sırtına aldığı için 20M alıyor.

Küstüm oynamıyor diyecek bir durum yok. Messi Dembele finalde karşı karşıya kaçırdığında küsüp oyunu mu bıraktı

Küstüm oynamıyor diyecek bir durum yok. Messi Dembele finalde karşı karşıya kaçırdığında küsüp oyunu mu bıraktı
dostum ne yazıkki gs taraftarında eziklik psikolojisi var

topcu biraz kıpırdansa elde tutamayız 30 35 e satalım falanlarda başlıyor

büyük takım taraftarı olmayı kaldıramıyorlar

Tüm takım biat ediyordu messiye hiç alakası yok o mevzuyla şuan ki durumun. Şu an bu takımda osimhen var, osimhen formda ve Osimhen çılgınca başarılı olmak istiyor. Dediğiniz gibi çok para veriyoruz ve potansiyel satma ihtimalimiz olan topçumuz. Değerine değer katacağımıza herifi saha içinde görmezden gelip kendi başına bırakıyoruz ileride.

dostum ne yazıkki gs taraftarında eziklik psikolojisi var

topcu biraz kıpırdansa elde tutamayız 30 35 e satalım falanlarda başlıyor

büyük takım taraftarı olmayı kaldıramıyorlar
Yani ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Osimhen’in futbolculuğuna dünyada laf söyleyecek kimse yoktur.

Ama bir yandan da bu adamı da zorla buraya getirmedin.

Sene başından beri İcardiyi alkışladılar diye mi üzüldü, pas vermedi diye mi trip attı. Abi sen takımın liderisin. Hafta içi yaptığı açıklama da skandal. Sahada takımı dövecek gibi tripler falan. Sahada bu kadar kırılgan bir tavıra gerek yok. CL son aşamalara kalmışsın turu getiren gole sevinmemeyi ben anlamıyorum. Aidiyetin varsa kendini parçalamak gerekiyor her ne sıkıntısı olursa olsun.

Yarın bir gün elden ayaktan düşersin biri de sana aynı tavırları sergiler sıkıntı yaşarsın.

Yani ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Osimhen’in futbolculuğuna dünyada laf söyleyecek kimse yoktur.

Ama bir yandan da bu adamı da zorla buraya getirmedin.

Sene başından beri İcardiyi alkışladılar diye mi üzüldü, pas vermedi diye mi trip attı. Abi sen takımın liderisin. Hafta içi yaptığı açıklama da skandal. Sahada takımı dövecek gibi tripler falan. Sahada bu kadar kırılgan bir tavıra gerek yok. CL son aşamalara kalmışsın turu getiren gole sevinmemeyi ben anlamıyorum. Aidiyetin varsa kendini parçalamak gerekiyor her ne sıkıntısı olursa olsun.

Yarın bir gün elden ayaktan düşersin biri de sana aynı tavırları sergiler sıkıntı yaşarsın.
osimhen bu tavrı hic bi takımda yapamaz

Tüm takım biat ediyordu messiye hiç alakası yok o mevzuyla şuan ki durumun. Şu an bu takımda osimhen var, osimhen formda ve Osimhen çılgınca başarılı olmak istiyor. Dediğiniz gibi çok para veriyoruz ve potansiyel satma ihtimalimiz olan topçumuz. Değerine değer katacağımıza herifi saha içinde görmezden gelip kendi başına bırakıyoruz ileride.
Ya hocam bunların yeri sahada bir sonraki turu getiren gole sevinmemek mi? Yarın bir gün Liverpool maçındaki gibi bir kaç tane gol kaçırsan eletsen bir maçta yani sanada böyle tavır yapsalar hoş mu.

Yerinde yapmak lazım dozunda yapmak lazım.

Adam resmen takimin agzina siciyor.
Tek basima yapamam, takima soyluyorum, bazi oyuncular takiliyor bu normal futbol iste modunda, taraftar ve rakipten korkuyorlar gibi cumleler kullandi.
Dikkat etmesi lazim, bu tarz isler kim olursan ol kotuye gider.
Biz de goruyoruz bazi oyuncularin yetersiz oldugunu, ama 3 tane eski topcuya Ingiltere medyasina iyi gozukeceksin diye takimini ezemezsin.
Anladik, bu takimin uzerindesin, ama bu laflar ile sacmalamis.

Adam resmen takimin agzina siciyor.
Tek basima yapamam, takima soyluyorum, bazi oyuncular takiliyor bu normal futbol iste modunda, taraftar ve rakipten korkuyorlar gibi cumleler kullandi.
Dikkat etmesi lazim, bu tarz isler kim olursan ol kotuye gider.
Biz de goruyoruz bazi oyuncularin yetersiz oldugunu, ama 3 tane eski topcuya Ingiltere medyasina iyi gozukeceksin diye takimini ezemezsin.
Anladik, bu takimin uzerindesin, ama bu laflar ile sacmalamis.

Ya bi de kral arkana City’den İlkay geldi Bayern’den Sane geldi Napoliden Lang geldi.

Avrupalı elit takımlarının 11’lerini getirdiler sana. Neyse derdin yeri sahada trip atmak değil.

Futbolculuğuna tek laf etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt