Mustafa Baran
Büyük Kaptan
Tamam sene sonu inşallah gider seneye bol bol simge dinleriz Eyüp gençlerbirligi maçlarında falantüm kontra ataklarda osimheni arıyor her topcu bence kafa birazda burdan karışıyor
atmasa fırca yiyecekler
Tamam sene sonu inşallah gider seneye bol bol simge dinleriz Eyüp gençlerbirligi maçlarında falantüm kontra ataklarda osimheni arıyor her topcu bence kafa birazda burdan karışıyor
atmasa fırca yiyecekler
giderse ona göre oyun planı yaparız belkiTamam sene sonu inşallah gider seneye bol bol simge dinleriz Eyüp gençlerbirligi maçlarında falan
Tamam koy fenere osimheni biz icardi ile devam edelim. Nasıl olur bi düşün bakalımgiderse ona göre oyun planı yaparız belki
osimhen yokken daha iyi oynuyorduk
ne alaka renktaş osimhen olmayınca forvet mi almayacagız icardiyi nıye kattınTamam koy fenere osimheni biz icardi ile devam edelim. Nasıl olur bi düşün bakalım
Ligte iyi oynuyorduk evet. Avrupada elimize aldik praglar falan maymun etmişti iyi hatırlıyorumne alaka renktaş osimhen olmayınca forvet mi almayacagız icardiyi nıye kattın
icardili mertensli senelerde daha iyi oynuyorduk bu arada
bu kötü oyunun sebebi tamamen osimhen odaklı oynamaya calısmak zaten kolay yoldan
kalende muslera varsa avrupada kimseyi yenemezsinLigte iyi oynuyorduk evet. Avrupada elimize aldik praglar falan maymun etmişti iyi hatırlıyorum
Kral ben de diyorum ki zaten takımı sırtına aldığı için 20M alıyor.Yaw bırakın şu 20 m muhabbetini artık herif olmasa bok gelirdik buralara frankfurt maçından sonra nalları dikmistin. Sırtına aldı takımı ilerliyor hala 20 milyon nmubbabeti
dostum ne yazıkki gs taraftarında eziklik psikolojisi varKral ben de diyorum ki zaten takımı sırtına aldığı için 20M alıyor.
Küstüm oynamıyor diyecek bir durum yok. Messi Dembele finalde karşı karşıya kaçırdığında küsüp oyunu mu bıraktı
Tüm takım biat ediyordu messiye hiç alakası yok o mevzuyla şuan ki durumun. Şu an bu takımda osimhen var, osimhen formda ve Osimhen çılgınca başarılı olmak istiyor. Dediğiniz gibi çok para veriyoruz ve potansiyel satma ihtimalimiz olan topçumuz. Değerine değer katacağımıza herifi saha içinde görmezden gelip kendi başına bırakıyoruz ileride.Kral ben de diyorum ki zaten takımı sırtına aldığı için 20M alıyor.
Küstüm oynamıyor diyecek bir durum yok. Messi Dembele finalde karşı karşıya kaçırdığında küsüp oyunu mu bıraktı
Yani ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Osimhen’in futbolculuğuna dünyada laf söyleyecek kimse yoktur.dostum ne yazıkki gs taraftarında eziklik psikolojisi var
topcu biraz kıpırdansa elde tutamayız 30 35 e satalım falanlarda başlıyor
büyük takım taraftarı olmayı kaldıramıyorlar
osimhen bu tavrı hic bi takımda yapamazYani ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Osimhen’in futbolculuğuna dünyada laf söyleyecek kimse yoktur.
Ama bir yandan da bu adamı da zorla buraya getirmedin.
Sene başından beri İcardiyi alkışladılar diye mi üzüldü, pas vermedi diye mi trip attı. Abi sen takımın liderisin. Hafta içi yaptığı açıklama da skandal. Sahada takımı dövecek gibi tripler falan. Sahada bu kadar kırılgan bir tavıra gerek yok. CL son aşamalara kalmışsın turu getiren gole sevinmemeyi ben anlamıyorum. Aidiyetin varsa kendini parçalamak gerekiyor her ne sıkıntısı olursa olsun.
Yarın bir gün elden ayaktan düşersin biri de sana aynı tavırları sergiler sıkıntı yaşarsın.
Ya hocam bunların yeri sahada bir sonraki turu getiren gole sevinmemek mi? Yarın bir gün Liverpool maçındaki gibi bir kaç tane gol kaçırsan eletsen bir maçta yani sanada böyle tavır yapsalar hoş mu.Tüm takım biat ediyordu messiye hiç alakası yok o mevzuyla şuan ki durumun. Şu an bu takımda osimhen var, osimhen formda ve Osimhen çılgınca başarılı olmak istiyor. Dediğiniz gibi çok para veriyoruz ve potansiyel satma ihtimalimiz olan topçumuz. Değerine değer katacağımıza herifi saha içinde görmezden gelip kendi başına bırakıyoruz ileride.
Adam resmen takimin agzina siciyor.
Tek basima yapamam, takima soyluyorum, bazi oyuncular takiliyor bu normal futbol iste modunda, taraftar ve rakipten korkuyorlar gibi cumleler kullandi.
Dikkat etmesi lazim, bu tarz isler kim olursan ol kotuye gider.
Biz de goruyoruz bazi oyuncularin yetersiz oldugunu, ama 3 tane eski topcuya Ingiltere medyasina iyi gozukeceksin diye takimini ezemezsin.
Anladik, bu takimin uzerindesin, ama bu laflar ile sacmalamis.