#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bir şey demek zorundayım, Osimhen'in el kol çektiği futbolcuyu maçın devamında maalesef kaybediyoruz.

Yunus da Barış da Osi dönüp fırça atınca oyundan çok düşüyorlar.

Düşmesinler o zaman demek kolay ama bunlar da insan. Demek ki çok etkileniyorlar. Mesela dün Barış mal gibi atmadığı o pas sonrası bulduğu 2 pozisyonda topla devam etmesi gerekirken bu sefer topu atayım diye çok acele etti yalnış yaptı.

Yunus da Osimhen'e atamadığı her pas sonrası tepki yedikçe daha çok düşüyor oyundan.

Bunun olmaması için Osi'yle konuşulması lazım. Yunus ve Barış'a da maç içerisinde edilgen kalmamaları için ekstra mental destek verilmeli.

ne alaka renktaş osimhen olmayınca forvet mi almayacagız icardiyi nıye kattın

icardili mertensli senelerde daha iyi oynuyorduk bu arada

bu kötü oyunun sebebi tamamen osimhen odaklı oynamaya calısmak zaten kolay yoldan

icardi ile mi daha iyi oynuyorduk osimhenle mi samp oldugumuz dönem
Kardes senin Osimhen takintin biraz sikintili.

Icardiye saygim var ama Osimhenin 0,1% is ahlaki yok kendisinde. Icardi ile koy takimlarina pompalaniyorduk simdi son 16 oyniyacagiz ve bunun en buyuk etkeni Osimhen, gecen sene olmasa sampiyon olup direkt sl katilamazdik ki ondan once Icardi ile young boys coplerine elenmistik.

Seneye Juventus’da oynayacak diyenler neyin kafasını yaşıyor yaw. Bu adamın sözleşmesinde 3 yıl boyunca başka bir İtalyan takıma transfer olamaz yazmıyor mı

Takımın yüzde 95 kısmı, diğerleri de yüzde 5 işte, Konya'ya karşı bile kazanamiyoruz osimhensiz, muhtemelen olmasa çoktan elenmiş gitmiştik.

Kaptinligi hakkediyor. Bence mutsuzluğu da bu yüzden. Apo dışında kaptanlığı hakkeden var mı da kollarinda pazubandla dolaşıyorlar

Yoo bu taraftar 1 sene boyunca kendine bakmayan göbekli bir şekilde maçlara çıkan 2 haftada bir tatile giden biz sahada eziliyorken yedek kulübesinde hehe hihi yapan adamı daha layik görüyor. Dün akşamdan belli Osimhen hakkında söylenen şeyler bu forumda akıl almaz derecede. Biz bu adamı asla hak etmiyoruz. Bendende bu kadar.

1772105263243.webp

Bu herifin yerinde olsam oynamazdım paramı alır takılırdım

Osimhen de kariyerinde 3. kez buraları oynuyor bu arada. Daha önce 1 kere son 16 ve çeyrek final oynadı Napoli ile. Milan ve Barcelona'ya elendiler.

Ya bunun aynısından bi 10 numara bi 6 numara 2 bek ve 1 de stoper lazım da nereden bulacan be kardeşim.

Niye Juventus a göz kırptı Vibe o alıyorum yav yalnız mıyım bu konuda kahrolurum giderse

adam daha 27 yaşında yeminle piyangoydu bu adamı almamız kendisinin olmadığı senaryoyu düşünüyorumda bu sene ne okan hoca kalırdı ne yönetim.

£400k haftalik maas verip alirlar
Cok bi para degil ki Osimhen icin
Osimhen de kabul eder o maasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt