#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 senede yaşlandı mı bu şimdi?

O şekilde düşünceye sahip olsaydı zaten bu yaz o dediğin takımlara gidebilirdi ama gitmedi işte.
27 yaşında artık real-barca gibi kalbur üstü kulüplerden bir teklif gelirse değerlendirebilir hele ki olası bir şampiyonluğu kaçırdığımız ve CL ye gidemeyişimiz durumunda bunu değerlendirir. birde son maçlardaki hali benim ne işim var burada der gibi. adam istediği topları alamıyor bir türlü. ama inşallah en azından bir sene daha kalır. bizim için bu adama sahip olmak mucize gibi.

Juventus'a ...

27077 (1).webp

... dedi

Takimla ilgili söyledikleri dogru da juveye bu kadar yanlamasi beni rahatsiz etti acikcasi

Dün agir rezildik ve her türlü elestiriyi hakediyoruz hepimiz hemfikiriz ama juveyi bu kadar yüceltmeye de gerek yok

Ilk macta adamlara 5 atip rencide eden biziz, üstelik biz bunlari en iyi zamanlarinda bile tokatlayip belalisi olduk heriflerin

mactan önce de juvede kim oynamak istemez demesi falan hos olmadi bence
biraz da napoli'ye uyuzluğuna yapıyor gibi geldi bana

Kızdığı, el kol yaptığı pozisyonlar normal şartlarda vasat üstü herhangi bir oyuncunun atabileceği paslar. Adam Messi gibi 5 kişi arasından ince görün demiyor ki, bomboş koşan arkadaşından koşu yoluna pas istiyor ve bunu alamayınca da deliriyor haklı olarak. Rakiple olan tartışmaları bence de gereksiz ama takım içinde gayet haklı isyan ediyor.
Bu paslar düzelmeyecek.Çünkü bu yetenek işi kalite işi.
ne barış ne sane ne sara bunu istikrarlı bir şekilde yapamayacak.
İlerleyen zamanlarda ligde özellikle lang bu konuda fayda sağlayacaktır.

Bizim çok ciddi orta saha sorunumuz var.
Ligdede avrupadada çok fazla kötü oynadığımız maç var.Bunun başlıca sebebi orta saha başta olmak üzere, okan buruğun bir türlü düzeltemedği saha yerleşimi ve takım halinde doğru yapılamayan pres anlayışıdır.
Dün juve maçında rakip 10 kişi bakıyorum juve atakta osimen ve icardi geride kalmış bekliyorlar.topun arkasına geçmemişler.Böyle bir taktik disiplin böyle bir anlayış olamaz.
Saha yerleşimide kötü olunca böyle rezillik boyutunda pozisyonlar verirsin..

Gücü yerli oyunculara yetiyor sadece @Recep Buruk
dostum kariyer olarak kimseyi ezebilecek bi durumu yok

oynadıgı topcular bayernde interde city de üst düzey maclarda oynayıp cl kazandı

kendisinin en büyük takımı napoli son 16 yada 2. kez kalıyor

yani bu seviyelerin topcusu oldugu bile şüpheli

icardinin kenara çekip arkadaş sen kimsin kendine gel bak takımda bu adamlar var bu kadar bagırmıyor kapris yapmıyor demesi lazım

Ekran görüntüsü 2026-02-26 180144.webp
Ekran görüntüsü 2026-02-26 180155.webp

Gücünün yettiğine falan değil yeni bir tartışma konusu çıkartmayın yok yere. Bu pozu İlkay'ın verdiği pas sonrası aldım. İlkay'a olan saygısı ve hayranlığı belli.

Sane kontrol edemiyor, köşe bayrağından dönen topta biraz sonra golü atıyor. İlla kendisine gelmeyen toplarda değil, yakalanan fırsatların bu kadar kolayca heba edilmesine de patlıyor. Evet bazen rahatsız edici bir görüntü oluşuyor takım arkadaşlarına karşı.

Bu arada bir şey demek zorundayım, Osimhen'in el kol çektiği futbolcuyu maçın devamında maalesef kaybediyoruz.

Yunus da Barış da Osi dönüp fırça atınca oyundan çok düşüyorlar.

Düşmesinler o zaman demek kolay ama bunlar da insan. Demek ki çok etkileniyorlar. Mesela dün Barış mal gibi atmadığı o pas sonrası bulduğu 2 pozisyonda topla devam etmesi gerekirken bu sefer topu atayım diye çok acele etti yalnış yaptı.

Yunus da Osimhen'e atamadığı her pas sonrası tepki yedikçe daha çok düşüyor oyundan.

Bunun olmaması için Osi'yle konuşulması lazım. Yunus ve Barış'a da maç içerisinde edilgen kalmamaları için ekstra mental destek verilmeli.
Duseceklerse profesyonel futbolda ucl de yerleri de yok. Bununla başa çikamayan adam da GS de ucl seviyesinde milyonlari almayacak o halde. 4 dönüm bostan yan gel yat osman mi burada her halta üzülüp kırılıyorlar prensesler.

Barışın böyle mentalde bi adam oldugunuda dusunmuyorum bu arada. Bu kadar kırılgan prenses biri olsa siyah ekranda biterdi sezonu zaten.

Duseceklerse profesyonel futbolda ucl de yerleri de yok. Bununla başa çikamayan adam da GS de ucl seviyesinde milyonlari almayacak o halde. 4 dönüm bostan yan gel yat osman mi burada her halta üzülüp kırılıyorlar prensesler.

Barışın böyle mentalde bi adam oldugunuda dusunmuyorum bu arada. Bu kadar kırılgan prenses biri olsa siyah ekranda biterdi sezonu zaten.
Valla Naci seninle aynı fikirde -idim- bir zamanlar.

Lisede hocalık yapana kadar. Dönem değişiyor, insanlar değişiyor, jenerasyon değişiyor. Sana hak versem de gerçek bu, bunu göz ardı edemeyiz.

Mesela Fatih Terim style antrenörlerin günümüzde pek yeri kalmadı. Değişiyor zaman, artık oyuncular bu tarz antrenörlerin öfkesini, sinirini çekmiyor, "çekmek zorunda değilim" modunda taklıyor.

Bak mesela; NBA'da eskiden koçlar böyle değildi, baya oyuncuya çatır çutur fırça çekerlerdi. İşler değişti ama orada da.

Müthiş bir adam. Yaptığı koşulara pas atamayan oyuncular odunla dövülmeli

Valla Naci seninle aynı fikirde -idim- bir zamanlar.

Lisede hocalık yapana kadar. Dönem değişiyor, insanlar değişiyor, jenerasyon değişiyor. Sana hak versem de gerçek bu, bunu göz ardı edemeyiz.

Mesela Fatih Terim style antrenörlerin günümüzde pek yeri kalmadı. Değişiyor zaman, artık oyuncular bu tarz antrenörlerin öfkesini, sinirini çekmiyor, "çekmek zorunda değilim" modunda taklıyor.

Bak mesela; NBA'da eskiden koçlar böyle değildi, baya oyuncuya çatır çutur fırça çekerlerdi. İşler değişti ama orada da.

Dönem degisse bile ayni mentalde ki adamlarin basarili oldugunu goruyoruz hala. Sen kırılgan bir prenses in buyuk topcu oldugunu gördünmü hiç? ben görmedim. Çünkü olamaz , kaldıramaz bu baskıyı o mentala sahip değilse dağılır gider.

Dönem degisse bile ayni mentalde ki adamlarin basarili oldugunu goruyoruz hala. Sen kırılgan bir prenses in buyuk topcu oldugunu gördünmü hiç? ben görmedim. Çünkü olamaz , kaldıramaz bu baskıyı o mentala sahip değilse dağılır gider.

Evet katılıyorum. O yüzden burada bi denge unsuru sağlanmalı. Çünkü gözle görülür şekilde Osi fırçaladıktan sonra Barış ve Yunus topu Osi'ye atıcam diye saçmalıyor. O nedenle burada bir geçiş süreci sağlanmalı, hem Osi daha yumuşak tepki vermeli hem Barış ve Yunus'a mental koçluk yaparak onların da böyle edilgen kalmamayı öğretmelisin. 1-2 ay sonra böyle bir sorun kalmaz ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt