#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bizim gibi önde press dışında bir taktiği olmayan bir takımda Osimhen dışında kimi getirsen ıskartaya çıkar. Düzgün bir oyunumuz olsa ileride ortalama bir forvetle de başarı gelir. Bodo’da Osimhen mi var? Ya da Haaland dışında Osimhen vari enerji harcayan kim var rakip takımlarda son 16’ya kalan. Şu anki ileride baskı ile top kap oyunundan vazgeçtiğimiz zaman daha düşük maliyetli bir forvet de iş görecek. Senin zoruna giden nedir.

popcorn.gif

Bence bu konunun uzamasının bir manası yok. Oyuncular bile bu konuyu kendi arasında çoktan konuşup kapatmıştır.

Osimhen mükemmel bir topçu diye yaptığı her şey doğru olacak anlamına gelmez. Öyle olsa ne maç sonu Yunus'tan özür dilemek zorunda kalırdı ne de Lookman'dan.

Duygusal yoğunluğu yüksek bir adam Osi. Kontrol etmekte zorlanıyor.

Önemli olan böyle şeylerden sonra takımın kendi içerisinde halledebilmesi. Antrenman fotoğraflarından gördüğümüz kadarıyla sorun yok. Alanya maçında da daha iyi anlaşılır zaten.

Bence taraftar olarak da Osimhen'e karşı duruşumuz özgüvensiz sevgili gibi. Adam röportajlarında Okan hocayı sevdiğini, Galatasaray'a neden geldiğini, taraftara hayranlığını anlatıyor ama yetmiyor taraftara. "Yok bu adam kesin bırakıp gidecek bizi, biz kimiz ki zaten" diye paranoya yapıyorsunuz.

Bence taraftar olarak da Osimhen'e karşı duruşumuz özgüvensiz sevgili gibi. Adam röportajlarında Okan hocayı sevdiğini, Galatasaray'a neden geldiğini, taraftara hayranlığını anlatıyor ama yetmiyor taraftara. "Yok bu adam kesin bırakıp gidecek bizi, biz kimiz ki zaten" diye paranoya yapıyorsunuz.
1.90'lık galerici lavuklar arasında asgari ücretli, gariban, 1.70, çirkin bir insanız maalesef.

İlk maç sonundan beri juventusa twerk yapması hiç hoş olmadı
Çok rahatsız etti bunu ilk maçta başlatıp hala devam ettirmesi
Galatasaray'ı küçük görüyor belli ki. Avrupada kimse ona 21 milyon euro maaş vermediği için burada kaldığı belli

Bari Real'e yalakalık falan yapsan işi bitmiş juve ne alaka

Adam ne yaparsa yapsın helal olsun aslansın denmez
Galatasaray osimhen ile var olmadı bazı kırmızı çizgileri çekmek lazım
Kimse Galatasaray'dan büyük değil getir 120 milyonu nereye istiyorsan git

Zaten tek bir oyuncuya bu kadar bağımlı olmakta iyi değil bize sistem kuracak hoca lazım yazın büyük değişimler olmalı

Senin kadar bunu gündeme taşıyan yok şu an. Derdin ne kardeşim? Ne istiyorsunuz abi siz? Gönderelim gitsin o zaman bu herif milletin anasına avradına mı sövdü abi delirdiniz mi siz ya.
yav ne gündeme taşıması birader çıkıp dünyanın en çok izlenen programında mı konuşuyorum ben osimhen gibi :asd:

herkes için geçerli olduğunu düşündüğüm prensipler var onlar üzerinden bi değerlendirme yapıyorum, osimhen'le hiçbir derdim yok 2 senedir de olumsuz tek yorumum olmamıştır kendisine ama bu tavrı devam ederse rahatsızlığım artar tabi

Sevmeyen adam net kuştur benim gözümde. Hele ki osimhenden nefret eden adamın soyadı koç bile olabilir.

Seviyorum ama nijerya, afrika kupası, sakatlıklar derken soğudum. 10 golü yok heralde ligde

İlk Liver maçında ne olursa olsun asla sarı kart görmemeli.

Hoca kendisini bu konuda uyarmalı çok net. Dikkat etmeli sahada her şeye itiraz etmemeli. Başkası itiraz etsin ama sen etme.

Son maclarda mutsuz ama bi yandan anliyorum. Adam bizi asiyor.. class oyuncu.. Inshallah hep aramizda olursun ama zor be :(

Osi abi lig şampiyonluğu hedefimiz var
Rica etsek oynayabilir misin maçlarda ?

osimhen markasının galatasarayın önüne gecmesine engel olunmalı

galatasaray osimhenden ibaret degil

Lig maclarina niye çıkmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt