#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stop Motion Love GIF by Mochimochiland

Ben olsam sezon sonu vınlarım. Maaşımı yarı yarıya düşürmem gerekse de en azından ruhen ve fiziken daha rahat olurdum. Her şey para değil.
Her maç bütün takımın yükünü hem mental hem fiziksel manada sırtlamaya çalışmak adamı bir süre sonra deli eder. Üstüne bir de Cl maçında bile ortaya karakter koyamayan herifler hakkında konuştum diye birileri tarafından eleştirileceğim... :D
Halı sahada bile takım arkadaşının hareketlerine ifrit olup tekme tokat birbirine girildiği yerde adam niye öyle konuşmuş filan deniyor. :red:

Kardeşim ne konuşuyorsunuz ya? Gol vuruşu kısıtlı 2-3 oyuncu adama net 2 ye birlerde pas atmayıp kendileri vuruyor ya auta ya o bir tane defansa ya da kalecinin üstüne. Her maçı şansla çözemezsiniz. Senede çift hane hayatında görmemiş kazmasporlu kanat adamları orta sahalar Osimhene bomboşken ceza alanında pas vermeyip dominant olmayan ayaklarıyla şut deniyorlar bir de 1 golün hayati olduğu maçta ve kritik dakikalarda.
Böyle birşey kabul edilemez!!!

Ben olsam sezon sonu vınlarım. Maaşımı yarı yarıya düşürmem gerekse de en azından ruhen ve fiziken daha rahat olurdum. Her şey para değil.
Her maç bütün takımın yükünü hem mental hem fiziksel manada sırtlamaya çalışmak adamı bir süre sonra deli eder. Üstüne bir de Cl maçında bile ortaya karakter koyamayan herifler hakkında konuştum diye birileri tarafından eleştirileceğim... :D
Halı sahada bile takım arkadaşının hareketlerine ifrit olup tekme tokat birbirine girildiği yerde adam niye öyle konuşmuş filan deniyor. :red:

kendisi de gole kadar kayda değer bi mücadele ortaya koymadı hatta barış'ın pas atmadığı pozisyondan sonra uzun süre trip attı sahada, hepimiz seviyoruz değerinin farkındayız ama kimse tutup zorla getirmedi ki kariyerinde de bu turnuvalarda daha ilerisini görmedi, galatasaray benim seviyemde değil imaları yapabileceği bir kulüp değil

juventus'u anlattım anlamadılar dediği kulüp defalarca mağlup etmiş juve'yi, dünyanın önüne attığı takım arkadaşlarında da hem juve'yle hem de cl ile kendisinden çok daha fazla muhatap olanlar var

her şeyin bi raconu var, prime messi de olsa böyle konuşamaz

Abicim Osimhen dışındaki adamların görevi Osimhene gol pası vermek.
Bu hepsi bu.
Bir tane orta kesemiyorlar boyna yan pas. Adam çıldırıyor ya. Herkes kendine oynadı. Maçı cepte gördü ve kendine oynadı.
Kim haklı çıktı??
Osi ne dedi bunlar tehlikeli 3-4-5 yakaladı mı atar.
Ama dinleyen kim?
Hepsi golü ben atayımda transferi yapayım scoutlar tam not versin herkes beni konuşsun derdindeydi.
Osimhene bir tane rahat pozisyon hazırlayabildik mi aylardır?? Bu kabul edilemez bu lakayıtlık ve egoistliktwn vazgeçmeleri lazım artık. Gördük Osimhen olmayınca takımın çapını.. Herkes ayağını denk alsın.

Abicim Osimhen dışındaki adamların görevi Osimhene gol pası vermek.
Bu hepsi bu.
Bir tane orta kesemiyorlar boyna yan pas. Adam çıldırıyor ya. Herkes kendine oynadı. Maçı cepte gördü ve kendine oynadı.
Kim haklı çıktı??
Osi ne dedi bunlar tehlikeli 3-4-5 yakaladı mı atar.
Ama dinleyen kim?
Hepsi golü ben atayımda transferi yapayım scoutlar tam not versin herkes beni konuşsun derdindeydi.
Osimhene bir tane rahat pozisyon hazırlayabildik mi aylardır?? Bu kabul edilemez bu lakayıtlık ve egoistliktwn vazgeçmeleri lazım artık. Gördük Osimhen olmayınca takımın çapını.. Herkes ayağını denk alsın.

hiç pozisyona girememesinde kendisinin de payı var ama o tartışmaya sizle girmem bile, uzun süre sağlıklı forvet değerlendirmesi yapamayacaksınız osimhen'den dolayı

osimhen inanılmaz bi oyuncu ama takımın geri kalanını silecek kadar değil, puan kaybı yaşadığımız 6 maçın 4'ünde osimhen de vardı ayrıca

hiç pozisyona girememesinde kendisinin de payı var ama o tartışmaya sizle girmem bile, uzun süre sağlıklı forvet değerlendirmesi yapamayacaksınız osimhen'den dolayı

osimhen inanılmaz bi oyuncu ama takımın geri kalanını silecek kadar değil, puan kaybı yaşadığımız 6 maçın 4'ünde osimhen de vardı ayrıca
Kimseyi silmiyoruz hepsi değerli oyuncular lakiiinn kapasiteni bilmeyip kendini Kaf dağında gören arkadaşlar var. Böyle bir ciddi maçta turu garanti görüp 4 pozisyonda bomboş ve ofsaytta olmayan Osimhene topu atmayıp kendine oynarsan elenmene ramak kalır. Belli ki oyuncuların bir kısmı Osimhene bilerek pas atmak istemiyor. Yu us oyuna girmek istemiyor. Diğer arkadaşlarıda bizede kızıyor zaten Yunusada yapılana iyice sinirlenip biz neciyix bizde atarız kafasındalardı gördük işte atamıyorsunuz beyefendiler. Kariyerinizde sezonda çift hane golüniz yok güya ofans adamısınız YERSEN. Juve maçında olmaz bu hadi ligimizde kabul ettik diyelim.
Müsait Osiye pas atacaklar konu çok basit ve net.

Ayrıca İcardide uzun süre pas alamamaktan ve hücumda eküri bulamamaktan yakındı hatırlatırım. O da yanılmış olamaz..
Yunus Barış Kerem iyi oyuncular ok ama Barış sağ sol bek oynuyordu ileride bile düşünülmedi Yu us kaç kez gitti geldi yetersiz bulundu
Unutmayalım bunları.
Bu çocuklar iyi tamam ama Robben değiller bana daha düne kadar yetersizlerdi ve orada burada oynuyorlardı. Ne zaman Robben oldulardı her topu gol atmaya çalışıyorlar
Pas atılacak yerde bomboş santraforuna atacaksın abicim
O adamda Osimhen Zafer biryok değil yaa

Kimseyi silmiyoruz hepsi değerli oyuncular lakiiinn kapasiteni bilmeyip kendini Kaf dağında gören arkadaşlar var. Böyle bir ciddi maçta turu garanti görüp 4 pozisyonda bomboş ve ofsaytta olmayan Osimhene topu atmayıp kendine oynarsan elenmene ramak kalır. Belli ki oyuncuların bir kısmı Osimhene bilerek pas atmak istemiyor. Yu us oyuna girmek istemiyor. Diğer arkadaşlarıda bizede kızıyor zaten Yunusada yapılana iyice sinirlenip biz neciyix bizde atarız kafasındalardı gördük işte atamıyorsunuz beyefendiler. Kariyerinizde sezonda çift hane golüniz yok güya ofans adamısınız YERSEN. Juve maçında olmaz bu hadi ligimizde kabul ettik diyelim.
Müsait Osiye pas atacaklar konu çok basit ve net.
bomboş 4 pozisyon nerede oldu yahu barış'ın şut denediği dışında o kadar net pozisyon var mıydı osimhen'e atacak?

takımın rövanş maçındaki tavrının hiçbir açıklaması yok zaten hepsi her türlü tepkiyi hak ediyor ama hak ettiler diye de çıkıp öyle konuşabilir diye bir şey yok, özellikle kendisi de 100 dk etkisiz oynamışken hiç hoş olmadı

2 barış 1 sara 1 Sane boş Osiye verselerdi Juveyi orda yenip gelirdik
Enayi gibi 130 dakika maç oynamazlardı
Adam birşey demedi ya
Okan hocada aynısını dedi
Osimhene pasları aktarmamız gerekiyor eksik kalıyoruz o kısımda dedi hocamız
Milletin gazına gelip Osimheni takımdan kopartmaya çalışıyorlar
Yerli grubu medyayıda yönlendiriyor belliki
Abicim profesyonel futbolcu olabilirsiniz evet halı sahadaki gibi kızılmaz
O zaman sizde profesyonel topçu gibi pas atın atılcak yerde
Her pozisyonda sürekli kendiniz şut çekemezsiniz
Bu durumda Osimhen 150 milyonluk her yerde pres yapması için alınmış Zenci Torreira oluyor
Bu mu yani olay

kendisi de gole kadar kayda değer bi mücadele ortaya koymadı hatta barış'ın pas atmadığı pozisyondan sonra uzun süre trip attı sahada, hepimiz seviyoruz değerinin farkındayız ama kimse tutup zorla getirmedi ki kariyerinde de bu turnuvalarda daha ilerisini görmedi, galatasaray benim seviyemde değil imaları yapabileceği bir kulüp değil

juventus'u anlattım anlamadılar dediği kulüp defalarca mağlup etmiş juve'yi, dünyanın önüne attığı takım arkadaşlarında da hem juve'yle hem de cl ile kendisinden çok daha fazla muhatap olanlar var

Yav he

Senin kadar bunu gündeme taşıyan yok şu an. Derdin ne kardeşim? Ne istiyorsunuz abi siz? Gönderelim gitsin o zaman bu herif milletin anasına avradına mı sövdü abi delirdiniz mi siz ya.

Osimhen’i seviyorum ama gitmek isterse aldığım paranın üzerinde satabiliyorsam çok üzülmem. Dünyada Osimhen’den daha bitirici onlarca golcü var. Eğer burada mutluysa sorun yok ama gitmek istiyorsa Messi olsa durmasın gerek yok. Her ayrılmak istediği kulüpte öncesinde bu şekilde sorun çıkarıp gitmek istediği takıma yanlayan bir oyuncu değildir diye umuyorum. Napoli’de yaptığını burada da yaparsa kendisi için negatif bir referans olur. Hepimizin yorumları tamamen varsayım üzerine. Belki de sadece kazanma hırsının verdiği mutsuzluktur.

Osimhen’i seviyorum ama gitmek isterse aldığım paranın üzerinde satabiliyorsam çok üzülmem. Dünyada Osimhen’den daha bitirici onlarca golcü var. Eğer burada mutluysa sorun yok ama gitmek istiyorsa Messi olsa durmasın gerek yok. Her ayrılmak istediği kulüpte öncesinde bu şekilde sorun çıkarıp gitmek istediği takıma yanlayan bir oyuncu değildir diye umuyorum. Napoli’de yaptığını burada da yaparsa kendisi için negatif bir referans olur. Hepimizin yorumları tamamen varsayım üzerine. Belki de sadece kazanma hırsının verdiği mutsuzluktur.

Dünyada Osimhen’den daha bitirici onlarca golcü var.

bitiricilik forwetliğin sadece tek bir yönü ama
icardi de osi'den daha iyi bitirici

santraforwet olarak osimhen'den daha iyi sadece haaland var başka da kimse yok bence

bu arada osimhen'in verdiği kurtajları doğru bulmadığımı ekleyeyim
abuk subuk konuşmalar yaptı ve söylediklerinde haklılık olsa da çizgiyi biraz aştı. ne sneijder ne icardi kötü maçlardan sonra böyle bi ağız kullanmadılar, ki kariyer olarak osi'den üstün ikisi de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt