Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.882
- 13.776
- 2.828
Edit: Neyse ya daha önce yazdığım bir şeydi vazgeçtim sildim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toshacklarına da eğilmiş olabilir heisim.del piero'nun elini öpmağa çalıştı yanlış görmedi isem
Sahada ne ikili olurlardı var yatoshacklarına da eğilmiş olabilir heisim.
Bu ne saçmalık yaa kariyerine para verdik ilkay getirdik götünü kaldıramıyor. Şu inter'de, city'de oynamışta gelmiş boş muhabbetini bırakın artık.bonservisini getiriyorsa istediği yere gidebilir. insanlar icardi'yi daha çok sevebilir bunun için osimhen'e suçluluk hissedecek değil kimse. önce icardi gibi inter, psg'den gelsin ve kötü bir maçtan sonra takımını, takım arkadaşlarını küçük görecek, küçük düşürecek açıklamalar yapmamayı öğrenecek olgunluğa erişsin. maalesef yaptığı saygısızlıktır.
sen bırak boş muhabbeti. beyfendi mutsuzsa getirir teklifi gider. kendi kadar barış'ın da turda katkısı var. 5-2 yenildi juventus çıkıp kenan veya başkası takım arkadaşlarına saygısızlık yaptı mı? değer veriliyorken değerin sınırını aşmasın kimse.Bu ne saçmalık yaa kariyerine para verdik ilkay getirdik götünü kaldıramıyor. Şu inter'de, city'de oynamışta gelmiş boş muhabbetini bırakın artık.
Napti herif birader fenerliler bu kadar kin tutuyor osimhene şu an deli misiniz sizsen bırak boş muhabbeti. beyfendi mutsuzsa getirir teklifi gider. kendi kadar barış'ın da turda katkısı var. 5-2 yenildi juventus çıkıp kenan veya başkası takım arkadaşlarına saygısızlık yaptı mı? değer veriliyorken değerin sınırını aşmasın kimse.
deliyim kardeşim rüzgar kuzeybatı'dan estiğinde.Napti herif birader fenerliler bu kadar kin tutuyor osimhene şu an deli misiniz siz
Küçük düşürecek bir şey demedi adam. Icardi bize düşüşteyken, geldi Osi ise İtalya gol kralı olarak(Şunu Icardi seven birine yazdırttın ya ne diyeyim sana).bonservisini getiriyorsa istediği yere gidebilir. insanlar icardi'yi daha çok sevebilir bunun için osimhen'e suçluluk hissedecek değil kimse. önce icardi gibi inter, psg'den gelsin ve kötü bir maçtan sonra takımını, takım arkadaşlarını küçük görecek, küçük düşürecek açıklamalar yapmamayı öğrenecek olgunluğa erişsin. maalesef yaptığı saygısızlıktır.
rtas kimin kimi sevip sevmediği beni ilgilendirmez. ben icardi aşığı da değilim. kariyeri düşmüş veya çıkmış olması da önemli değil bu bir tavır meselesidir. icardi olmuş, drogba olmuş, sneijder olmuş. juve'yi elediğin maçtan sonra konuşmalarında, seçerek söylüyorum negatifliği bırakacaksın. beğenmiyorsa da burada olmayı getirsin teklif gitsin.Küçük düşürecek bir şey demedi adam. Icardi bize düşüşteyken, geldi Osi ise İtalya gol kralı olarak(Şunu Icardi seven birine yazdırttın ya ne diyeyim sana).
Allahtan Jordan zamanında sosyal medya falan yokmuş yoksa ne durumda olurdu acaba tahmin edemiyorum:d
Mentalite olarak söyledim, gerektiğinde takım arkadaşlarını zorbalaması ve onları daha iyiye gitmesi için zorlaması anlamında.Abicim Jordan diyorsun, bak NBA aşığı biri olarak yazıyorum bu mesajı. Jordan. Jordan.
Hani tekrar diyorum. Jordan.
Gelmiş geçmiş en iyisi?
Mentalite olarak söyledim, gerektiğinde takım arkadaşlarını zorbalaması ve onları daha iyiye gitmesi için zorlaması anlamında.