#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edit: Neyse ya daha önce yazdığım bir şeydi vazgeçtim sildim.

Osimhen varsa... Osimhen var diye olmuyor her şey.

Osimhen varsa o zaman Napoli niye Milan'a elendi son 16'da?

2 ayaklı Juventus elemesinde başta Osimhen ve Barış olmak üzere bir sürü oyuncumuzun gösterdiği şahane performansla tur günün sonunda Galatasaray'ın olmuştur.

İlk maçta Sara mükemmel oynadı. Barış 2 maç boyunca Juventus'un kanatlarını paramparça etti. Apokerim 2 maç boyunca defansta kale gibi durdu. Uğurcan net 3 tane harika kurtarış yaptı, Sallai ilk maç Kenan'a karşı çok iyi oynadı vs.

Osimhen liverpoolu istemedi ve korktu. Takım psikolog olarak kaybetti.
Asla bir lider olamadın çünkü askerlerine güven aşılamayı bilmiyorsun

bonservisini getiriyorsa istediği yere gidebilir. insanlar icardi'yi daha çok sevebilir bunun için osimhen'e suçluluk hissedecek değil kimse. önce icardi gibi inter, psg'den gelsin ve kötü bir maçtan sonra takımını, takım arkadaşlarını küçük görecek, küçük düşürecek açıklamalar yapmamayı öğrenecek olgunluğa erişsin. maalesef yaptığı saygısızlıktır.
Bu ne saçmalık yaa kariyerine para verdik ilkay getirdik götünü kaldıramıyor. Şu inter'de, city'de oynamışta gelmiş boş muhabbetini bırakın artık.

Bu ne saçmalık yaa kariyerine para verdik ilkay getirdik götünü kaldıramıyor. Şu inter'de, city'de oynamışta gelmiş boş muhabbetini bırakın artık.
sen bırak boş muhabbeti. beyfendi mutsuzsa getirir teklifi gider. kendi kadar barış'ın da turda katkısı var. 5-2 yenildi juventus çıkıp kenan veya başkası takım arkadaşlarına saygısızlık yaptı mı? değer veriliyorken değerin sınırını aşmasın kimse.

sen bırak boş muhabbeti. beyfendi mutsuzsa getirir teklifi gider. kendi kadar barış'ın da turda katkısı var. 5-2 yenildi juventus çıkıp kenan veya başkası takım arkadaşlarına saygısızlık yaptı mı? değer veriliyorken değerin sınırını aşmasın kimse.
Napti herif birader fenerliler bu kadar kin tutuyor osimhene şu an deli misiniz siz

bonservisini getiriyorsa istediği yere gidebilir. insanlar icardi'yi daha çok sevebilir bunun için osimhen'e suçluluk hissedecek değil kimse. önce icardi gibi inter, psg'den gelsin ve kötü bir maçtan sonra takımını, takım arkadaşlarını küçük görecek, küçük düşürecek açıklamalar yapmamayı öğrenecek olgunluğa erişsin. maalesef yaptığı saygısızlıktır.
Küçük düşürecek bir şey demedi adam. Icardi bize düşüşteyken, geldi Osi ise İtalya gol kralı olarak(Şunu Icardi seven birine yazdırttın ya ne diyeyim sana).

osimhende kobe bryant mentalitesi var kaybetmeye tahammülü yok ne hissediyorsa bunu da gizlemeden açık açık söylüyor. salla başı al maaşı karakterde bir adam değil. avrupada bir şeyler başaracaksak osimhen gibi winner oyunculara ihtiyacımız var

Arkadaşlar zaten Osimhen'in iyi niyetinden vs bir şüphemiz yok.
Osimhen de bu takımda en sevdiğim 3 oyuncudan biri.

Benim düşüncem şu; maç sonundaki açıklamalarında bahsettiği şeyler doğru olsa da takıma karşı üstenci bir bakışla söylemiş. Niyeti bu olmayabilir ama bana hissettirdiği bu. Görüyorum ki sadece bana değil bir sürü insana böyle hissettirmiş, haliyle oyunculara da böyle sirayet edebilir. Böyle konular hassastır, hiç beklemediğin şekilde ters tepebilir. Sen eleştirdiğin takımın bir parçasısın, ama eleştirisinde kendisini denklem dışında bırakarak bu cümleleri kuruyor. Bu bence baştan sona yanlış bir şey. Üzgünüm ama sahada o gün herkes yırttı kendisini. Barış'ı falan saymıyorum bile. Turu getirdi Barış iki maçtaki muazzam performansıyla.

Aynı zamanda Hagi örneği verilmiş. Evet Hagi de sinirli ve fırça çeken bir adamdı ama bir fark var, Hagi o takımın abisi konumundaydı. Yaş farkı dediğiniz şey önemli.

Küçük düşürecek bir şey demedi adam. Icardi bize düşüşteyken, geldi Osi ise İtalya gol kralı olarak(Şunu Icardi seven birine yazdırttın ya ne diyeyim sana).
rtas kimin kimi sevip sevmediği beni ilgilendirmez. ben icardi aşığı da değilim. kariyeri düşmüş veya çıkmış olması da önemli değil bu bir tavır meselesidir. icardi olmuş, drogba olmuş, sneijder olmuş. juve'yi elediğin maçtan sonra konuşmalarında, seçerek söylüyorum negatifliği bırakacaksın. beğenmiyorsa da burada olmayı getirsin teklif gitsin.

Allahtan Jordan zamanında sosyal medya falan yokmuş yoksa ne durumda olurdu acaba tahmin edemiyorum:d

Allahtan Jordan zamanında sosyal medya falan yokmuş yoksa ne durumda olurdu acaba tahmin edemiyorum:d

Abicim Jordan diyorsun, bak NBA aşığı biri olarak yazıyorum bu mesajı. Jordan. Jordan.

Hani tekrar diyorum. Jordan.

Gelmiş geçmiş en iyisi?

Bu neye göre bir kıyaslama? Üstelik NBA'da işler eskisi gibi değil, bambaşka bir hale büründü bu da ayrı bir konu.

Abicim Jordan diyorsun, bak NBA aşığı biri olarak yazıyorum bu mesajı. Jordan. Jordan.

Hani tekrar diyorum. Jordan.

Gelmiş geçmiş en iyisi?
Mentalite olarak söyledim, gerektiğinde takım arkadaşlarını zorbalaması ve onları daha iyiye gitmesi için zorlaması anlamında.

Mentalite olarak söyledim, gerektiğinde takım arkadaşlarını zorbalaması ve onları daha iyiye gitmesi için zorlaması anlamında.

Renktaşım bir kültürler farklı, iki dönem farklı... Bi de Jordan o. Siyahiler arasındaki birlik beraberlik, ilişkiler NBA özelinde hep daha farklı olmuştur.

Jordan komple tüm NBA'in liderliğini ve GOAT'lığını kabul ettiği bir adam.

Messi gibi işte. Ama yine de NBA'de bugün bile işler değişti, artık koçlar bile eskisi gibi değil. Alperen Şengül'ün röportajında anlattığı şey işte. Artık Obradovic gibi TD'ler NBA'de yer bulamıyor kendisine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt