- 18 Temmuz 2009
- 81.694
- 238.559
- 5.093
Evet bu pozisyon büyük mallıktıbarışa atmadıgı pozisyonu durdurup SS alıp başlıga atıp sallayalım
@Keramettin TANRIVERDİ
Ekli dosyayı görüntüle 317495
Barış atmayınca küfrediyor kendi ne zike atmıyorsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bu pozisyon büyük mallıktıbarışa atmadıgı pozisyonu durdurup SS alıp başlıga atıp sallayalım
@Keramettin TANRIVERDİ
Ekli dosyayı görüntüle 317495
dk 4 pas atsa mac bittiEvet bu pozisyon büyük mallıktı
Barış atmayınca küfrediyor kendi ne zike atmıyorsa

20 m maaş almasıBence kendisini olabilecek "neredeyse" en iyi şekilde kullanıyoruz.
Osimhen ŞL'de ve ligde oynadığı her maçta bu kadar ön plana çıkmayı başarıyorsa bunun da bi sebebi var.
ahsdjahjdhjasdsa20 m maaş alması
Like atalım o vakitFotoğraflar bayağı kaliteli yalnız
Koridorda çıldırmış attı üstünden o gereksiz tavırları iyi oldugolden sonra sevindi![]()
Devre arası çözülebilirdi bu konu. Kimseyi mi bulamadın ianis hagiyi al gel.Arkasında bir tane kilit pas uzmanı olsa x3 gol sayısına ulaşırdı ligde. Mesela Bruno Fernandes ile aynı takımda oynadığını düşünemiyorum. Sadece Osi'ye 15 asist yapardı muhtemelen. Sahadaki oyuncuların pas kabiliyetleri asla yeterli düzeyde besleyemiyor bu adamı.
Ne alakası var. Öne geçtiğin maçta elinde Osimhen var doğru düzgün geçiş yapamıyorsun. Osimhen'in 50 metre açık alanda geçemeyeceği stoper yok. Kaç tane ara pası alabiliyor önüne. Ya zamanlama hatası ya kötü pas. Aspirilla'nın son maçta attığı kalitede 1 tane pas alabildiğini görmüyorum.Kilit pası icardi ye atacaksın abi o kadar iyi hazırlayabilsem ben icardi ile oynarım zaten. Osimhen kendi pozisyona girebilecek bir oyuncu bu sebeple bu kadar maliyetin altına girdik.
Besleyemedik konularını iyi orta yapamıyoruz dışında katılmıyorum.
Alakası şu, osimhen müthiş atlet ama abuk subuk koşular da yapabiliyor kendisi osimhen aşığı olarak söylüyorum. Ofsayt konusuna da girmicem.Ne alakası var. Öne geçtiğin maçta elinde Osimhen var doğru düzgün geçiş yapamıyorsun. Osimhen'in 50 metre açık alanda geçemeyeceği stoper yok. Kaç tane ara pası alabiliyor önüne. Ya zamanlama hatası ya kötü pas. Aspirilla'nın son maçta attığı kalitede 1 tane pas alabildiğini görmüyorum.
Ben bu maç özelinde yazmıyorum ki zaten. Sezon boyunca maçların çoğunda öne geçiyoruz ancak geçişlerdeki pas kalitemiz o kadar kötü ki krize sokuyoruz bazı maçları. Osimhen'in ofsayta düştüğü topların yarısı doğru zamanda pas atılmamasıyla alakalı. Bu mevzuyu bir tek Sallai çözdü erken ortalar yapmaya başladı. Geri kalanların çoğu Osimhen'in koşularıyla senkron olamıyor.Alakası şu, osimhen müthiş atlet ama abuk subuk koşular da yapabiliyor kendisi osimhen aşığı olarak söylüyorum. Ofsayt konusuna da girmicem.
10 kişi kaldığımız için gömüldük bu yorgunluk ve deplasmanda oluş sebebiyle anlaşılabilir bir durum.