#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20260307_231106.webp
20260307_231108.webp
20260307_231109.webp
20260307_231111.webp

Bence kendisini olabilecek "neredeyse" en iyi şekilde kullanıyoruz.

Osimhen ŞL'de ve ligde oynadığı her maçta bu kadar ön plana çıkmayı başarıyorsa bunun da bi sebebi var.

Arkasında bir tane kilit pas uzmanı olsa x3 gol sayısına ulaşırdı ligde. Mesela Bruno Fernandes ile aynı takımda oynadığını düşünemiyorum. Sadece Osi'ye 15 asist yapardı muhtemelen. Sahadaki oyuncuların pas kabiliyetleri asla yeterli düzeyde besleyemiyor bu adamı.

Kilit pası icardi ye atacaksın abi o kadar iyi hazırlayabilsem ben icardi ile oynarım zaten. Osimhen kendi pozisyona girebilecek bir oyuncu bu sebeple bu kadar maliyetin altına girdik.

Besleyemedik konularını iyi orta yapamıyoruz dışında katılmıyorum.

Arkasında bir tane kilit pas uzmanı olsa x3 gol sayısına ulaşırdı ligde. Mesela Bruno Fernandes ile aynı takımda oynadığını düşünemiyorum. Sadece Osi'ye 15 asist yapardı muhtemelen. Sahadaki oyuncuların pas kabiliyetleri asla yeterli düzeyde besleyemiyor bu adamı.
Devre arası çözülebilirdi bu konu. Kimseyi mi bulamadın ianis hagiyi al gel.

Kilit pası icardi ye atacaksın abi o kadar iyi hazırlayabilsem ben icardi ile oynarım zaten. Osimhen kendi pozisyona girebilecek bir oyuncu bu sebeple bu kadar maliyetin altına girdik.

Besleyemedik konularını iyi orta yapamıyoruz dışında katılmıyorum.
Ne alakası var. Öne geçtiğin maçta elinde Osimhen var doğru düzgün geçiş yapamıyorsun. Osimhen'in 50 metre açık alanda geçemeyeceği stoper yok. Kaç tane ara pası alabiliyor önüne. Ya zamanlama hatası ya kötü pas. Aspirilla'nın son maçta attığı kalitede 1 tane pas alabildiğini görmüyorum.

İsteği çok iyiydi. Top kontrolü ve son pasları iyi yapabilseydi farka giderdi maç.

Ne alakası var. Öne geçtiğin maçta elinde Osimhen var doğru düzgün geçiş yapamıyorsun. Osimhen'in 50 metre açık alanda geçemeyeceği stoper yok. Kaç tane ara pası alabiliyor önüne. Ya zamanlama hatası ya kötü pas. Aspirilla'nın son maçta attığı kalitede 1 tane pas alabildiğini görmüyorum.
Alakası şu, osimhen müthiş atlet ama abuk subuk koşular da yapabiliyor kendisi osimhen aşığı olarak söylüyorum. Ofsayt konusuna da girmicem.

10 kişi kaldığımız için gömüldük bu yorgunluk ve deplasmanda oluş sebebiyle anlaşılabilir bir durum.

Malesef bizim takımda çok fazla efor harcaması gerekiyor. Leblebi gibi gol atacağı takımı kuramadık. Bu da son vuruşlarını ve ofsayt konusunda sıkıntılar yaşamasına sebep oluyor. Bakmayın osimhende saf bitirici olur istese, eforsuz top bekler ceza sahası içinde ama adam atletizmini de konuşturabiliyor yaşı genç olması hasebiyle.

Alakası şu, osimhen müthiş atlet ama abuk subuk koşular da yapabiliyor kendisi osimhen aşığı olarak söylüyorum. Ofsayt konusuna da girmicem.

10 kişi kaldığımız için gömüldük bu yorgunluk ve deplasmanda oluş sebebiyle anlaşılabilir bir durum.
Ben bu maç özelinde yazmıyorum ki zaten. Sezon boyunca maçların çoğunda öne geçiyoruz ancak geçişlerdeki pas kalitemiz o kadar kötü ki krize sokuyoruz bazı maçları. Osimhen'in ofsayta düştüğü topların yarısı doğru zamanda pas atılmamasıyla alakalı. Bu mevzuyu bir tek Sallai çözdü erken ortalar yapmaya başladı. Geri kalanların çoğu Osimhen'in koşularıyla senkron olamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt