#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasi ne yapiyorsaniz yapin ya da cikarin. 10 kisi oynadik ilk yari.

ben olsam devre arasi kolundan tutup sikarim ah derse cikaririm ah demezse bi tokat atarim
iste bu yuzden hoca degilim

Baba nolur çık böyle olmaz vallahi İcardi girse daha iyi

Kol çok önemli bir denge unsurudur.

Rakiplerle boğuşarak oynayan bir forvet Osimhen.

Stoperin formadan tutmadan nasıl boğuşacak? Koşarken kolunu sallamadan nasıl ivme kazanacak? Kollarını kaldırmadan yükseğe nasıl sıçrayacak?

Özetle; kolunda ciddi bir problem varsa muhtemelen bu saydıklarımı rahatça yapamaz.

Galatasaray Gelenekleriyle Yaşar! | DonanımHaber Forum

buraya kadar %50 kendi getirdiği için çıkmak istememesini anlıyorum. ama devreden böyle dönecekse drogba'nın chelsea deplasmanı misali lütufdan ziyade ihanet olur.

Adamın kolu iptal oldu, mumya gibi hareket ettiremiyor, bu halde ikili mücadeleye de giremez topa da sıçrayamaz hiçbişey yapamaz zaten yapamıyor da. Umarım ciddi bişeyi yoktur, çıkmalı oyundan, geleceğimiz riske atılmamalı. Yemişim şamp ligini, osi’ye bişey olursa lig de gider.

Canı sağ olsun ama 5dk baktıktan sonra oyundan almalıydık. Sonradan ben oynardım yaa diye sıkıntı çıkarma ihtimaline karşı sahada kaldı tamamen, teknik ekibe yazar bu da.

Çıkması kararını almak hiç kolay değil devre arasında durumunu görmek istemeleri gayet normal bir kumar oynadık bakıcaz gerisine

Her zaman destekledim ve bundan sonra da desteklerim sorun yok ama bu maçtaki hali , tavırları çok rahatsız edici.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kol kırıldıysa uzun bi süre yok. İcardi de ısınmaya çıkmıyor herif aynı topu oynar. Tur gitti

Kolda sıkıntı varsa cidden lig gitti bu arada.Sokayim harbiden ben böyle işin abv yani illa bizi gelip bir bok buluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt