#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turu alacak derken turu veriyor

Vallahi ben de Galatasaraylı oyuncular gördüm omuzu çıkan ayağı kırılan yine de canla başla mücadele ettiler yakışmıyor o Simen

Kolu kırılmış olabilir bu arada ciddi bir kırık olacağını sanmıyorum ama çatlak olabilir yine de özveriyle oynamasını engel değil

Sırf devre arasında bir şekilde iyileştiririz belki diye 35 dakika 10 kişi oynadık. 1-0 geriye düştük ve Uğurcan penaltıyı kurtarmasa tur gitmişti belki de. Abi oynayamıyorsa çıkarın yapacak bir şey yok. 10 kişi oynamaktan iyidir.

Osimhencim sen de sezonun en önemli maçında o pozisyonda kolundan sakatlanmayı nasıl becerdin be kardeşim ya? Olacak iş değil yahu. Böyle şanssızlık olmaz.

Vallahi ben de Galatasaraylı oyuncular gördüm omuzu çıkan ayağı kırılan yine de canla başla mücadele ettiler yakışmıyor o Simen

Kolu kırılmış olabilir bu arada ciddi bir kırık olacağını sanmıyorum ama çatlak olabilir yine de özveriyle oynamasını engel değil
kırık olsa şişmez mı davul gibi hoacm

Cik yav. Takima zarar veriyorsun 10 kisi oynatarak. Hele kosamayacagini anladigi an, kendisi cikmayi istemeliydi.

Türkiye kupasında ofspora karşı mı oynuyorz olm neyin denemesi, 20 senede 1 çeyrek final şansı gelmiş elimize adam bütün ilk yarı yürüdü. Çok ağır saçmalıyor şu an.

Osimhen'in bileği rakibin dizine geliyor koşma hamlesi yaparken, sanki esneme oldu gibi. İnşallah kırık filan değildir. Lig için çok önemli.

Yorumlar aptalca, kırık kolla nasıl ikili mücadeleye girsin adam çıkması lazım 10 kişi oynatıyor

ciddi birsey olsa, agridan duramazdi.

1-2 hafta takilir doner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt