Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.240
- 58.367
- 3.383
Dostum sen kafayı mı yedinBence birseyi yok. Cok seviyorum ama net bugun satti bizi. Ya korkaklar gibi cik oyundan ya da topunu oyna. Sakatim ayagini yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum sen kafayı mı yedinBence birseyi yok. Cok seviyorum ama net bugun satti bizi. Ya korkaklar gibi cik oyundan ya da topunu oyna. Sakatim ayagini yapma
yav kalecı fln mı bu arkadaş iyice tilt oldumHocam iki platin çakalım devam etsin
Niye satsın veya sakatım ayağı yapsın abartmayınBence birseyi yok. Cok seviyorum ama net bugun satti bizi. Ya korkaklar gibi cik oyundan ya da topunu oyna. Sakatim ayagini yapma
kırık olsa şişmez mı davul gibi hoacmVallahi ben de Galatasaraylı oyuncular gördüm omuzu çıkan ayağı kırılan yine de canla başla mücadele ettiler yakışmıyor o Simen
Kolu kırılmış olabilir bu arada ciddi bir kırık olacağını sanmıyorum ama çatlak olabilir yine de özveriyle oynamasını engel değil
Salak salak mesajlar yazacaksan git Twitter'da falan takil.Bence birseyi yok. Cok seviyorum ama net bugun satti bizi. Ya korkaklar gibi cik oyundan ya da topunu oyna. Sakatim ayagini yapma
Kanama olmadan hemen şişmezkırık olsa şişmez mı davul gibi hoacm