#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırık olma ihtimalini düşünemiyorum devreyi bitirdi adam sağlık ekibi anlamaz mıydı? böyle bir şeyi fiziki muayene ile kaçırmak mümkün mü acaba bence kırık olamaz ya

çatlak var diye düşünüyorum
gecmis olsun kralım

45 dakika kolunu tutarak saha icinde gezinde

ya oyna ya cik

Sinir etti bugün tur gitti bununla sallai yüzünden

kırık olsa anlaşılırdı sanki şimdiye haberi düşerdi büyük ihtimal çatlak heralde

Ben yıllar önce bisiklet ile takla attım. Kolum dirsekten ayrıldı deri tutuyordu ve Osimhen’in de sakatlandığı ön kol kısmında çatlaklar vardı. O şekilde kırık kol ile tarabyadan beşiktaş sahile gidip oradan sarıyere geri döndüm. Ağrı eve gelince başladı. Sıcağı sıcağına hiçbir şey anlamadım.

Bı saçma sapan yorum yapanlar kollarını sallamadan hayatlarında bir iş yapmadıkları için boş boş konuşuyorlar sanırım. Kolun böyleyken yiyosa şöyle bi koşup zıplamaya çalışın bakalım ne kadar yapabiliyorsunuz

eskisi gibi kola alçıda yapmıyorlar zaten zorlanır ama oynayabilir ligte ki diğer maçımıza 16 17 gün var
Kola özel bir şey takıyorlar onla oynanıyor. O yüzden bende lig de maç kaçıracağını pek sanmıyorum eğer başka bir durum değilse hatta Dzeko öyle bir şeyle oynamıştı sanki sezonun bir kısmında Fb'de.

Neyse ligi alsın telafi etsin bu durumu
Liverpoola elenmek normal bir durum zaten ekstra motivelerdi bizde yardımcı olduk işte adamlara

Moderatör tarafında düzenlendi:
1773871818609.webp

Net kirildi

acayip 1 cendereye giriyoz
bu adami kusturerek cikarsak GS kapanir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt