Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.538
- 11.509
- 1.473
Osimhen havlu atarsa lige havlu atariz. Bu kadar yürekten oynayan bir adam, Bülent Korkmazdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetiskinlerde nadir olur bu.Yaş ağaç kırığı diye bir kırık var. Neredeyse tamamen çatlak ama bir arada duruyor. Öyle bir şey olursa da sıkıntı.
Ligi yürüyerek 10 kisiyle de aliriz ya yemisim ligibu adam olmazsa lig sıkıntıya girer
Olmadığı tüm maçlarda puan kaybettik bu sezon.Ligi yürüyerek 10 kisiyle de aliriz ya yemisim ligi
Ne tepkisi yav? Kim ne tepkisi verecek de bilerek Lig maçında oynamayacak yaziyorsunLig maçında oynamaz . Sakat değilse bile tepki görmemek için sakatlandı derler . Aynısını Nijerya milli takımına da yapmıştı
Oynarsa bana tekrar hatırlat kardeşim ben de özür dileyim . Osimhen i ben de seviyorum ve oynamasını ben de isterim . Ama Nijerya milli takımında olanları görünce , bizde çok büyük bir sakatlığı yoksa bile oynaması düşük ihtimal diyorumNe tepkisi yav? Kim ne tepkisi verecek de bilerek Lig maçında oynamayacak yaziyorsun
Neye göre kime göre? Herif sakat sakat Nijerya maçında yarı finalde de oynamıştıOynarsa bana tekrar hatırlat kardeşim ben de özür dileyim . Osimhen i ben de seviyorum ve oynamasını ben de isterim . Ama Nijerya milli takımında olanları görünce , bizde çok büyük bir sakatlığı yoksa bile oynaması düşük ihtimal diyorum
Neyin tepkisini görecek. Tek oyun planımız bu adamın önderliğinde ön alan baskısı yapmak. Osi olmasa çoktan havlu atmıştık zatenLig maçında oynamaz . Sakat değilse bile tepki görmemek için sakatlandı derler . Aynısını Nijerya milli takımına da yapmıştı
Yav herşeyi mantıkla yorumlamayı bırakın ya. Herifi yanına çağırdı. Hocam bırak bir denemek istiyorum demiştir. Bu tarz olaylarda da utimatom vermiyor bizimki oyuncunun kararına saygı gösteriyor hepsi bu. Osimhen gibi biri çıkmak isticek de Okan zorla mı oynatcak geçin o işiBu adam 25-30 dk. oyunda kaldı sakat sakat ve hoca bizim gibi izledi macı. Amaci neydi orda hoca nin hala aklim almiyor, belki bir umut yeni kol cıkar maca devam edermi dedi. Burnunun dibindeki adamimı görüyorsun işte sürekli engelledi kolu oyununu cikar uzatma.
Buchi zorla oynattılar diyor
Yalan habermiş