#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırık olmadığı belli, rakip Liverpool deplasmandayız 20 senede bir gelecek çeyrek final şansı var elimizde Türkiye kupası maçı oynamıyoruz. Devam edeceğim diyip 40 dakika yürüdü sadece sahada. Çok acı çekiyorsan çıkarsın olur biter, bu adamın gelgitleri şaşırtıyor beni bazen.

kolu sakat sakat nasıl oynasın. hava topuna çıkamaz, ikili mücadeleye giremez. sıkıntı adamın yedeği yok.

Arkadaş sakatlığın dozunu bilmeden adama olumsuz yorum yapmayın. Size göre kılını kipirdatmadi sakatlandiktan sonra. Bir nevi diyorsunuz ki adam kendini düşündü ve maçı sattı. Dayanaginiz nedir? Oturma organıniz. Bu adam sayesinde buralara geldigimizi bile hiçe sayarak söylüyorsunuz bunu. Taraftarlık ölçecek değilim ama benim kitabımda böyle taraftarlık olmaz. Osimenin müdahale ile iğne ile 2. Yarıda daha iyi oynaması için %10 şansı olduğunu bilsem ben de çıkartmam onu ilk yarı sonuna kadar.

Hatta daha ileri götürüyorum. Benim düşüncem de 2. yarı oyundan kopusumuz osimhenin oyundan çıkması nedeniyle olduğu yönünde. Oynamasa bile varlığı inanç, yokluğu kirilma demek bizim için. Var mı elinizde bunu curutecek kanıt? Yok.

O zaman üzüntüyü de sakince yaşayıp önümüze bakacağız.

Ne tepkisi yav? Kim ne tepkisi verecek de bilerek Lig maçında oynamayacak yaziyorsun
Oynarsa bana tekrar hatırlat kardeşim ben de özür dileyim . Osimhen i ben de seviyorum ve oynamasını ben de isterim . Ama Nijerya milli takımında olanları görünce , bizde çok büyük bir sakatlığı yoksa bile oynaması düşük ihtimal diyorum

Bu adam 25-30 dk. oyunda kaldı sakat sakat ve hoca bizim gibi izledi macı. Amaci neydi orda hoca nin hala aklim almiyor, belki bir umut yeni kol cıkar maca devam edermi dedi. Burnunun dibindeki adamimı görüyorsun işte sürekli engelledi kolu oyununu cikar uzatma.

Oynarsa bana tekrar hatırlat kardeşim ben de özür dileyim . Osimhen i ben de seviyorum ve oynamasını ben de isterim . Ama Nijerya milli takımında olanları görünce , bizde çok büyük bir sakatlığı yoksa bile oynaması düşük ihtimal diyorum
Neye göre kime göre? Herif sakat sakat Nijerya maçında yarı finalde de oynamıştı

Lig maçında oynamaz . Sakat değilse bile tepki görmemek için sakatlandı derler . Aynısını Nijerya milli takımına da yapmıştı
Neyin tepkisini görecek. Tek oyun planımız bu adamın önderliğinde ön alan baskısı yapmak. Osi olmasa çoktan havlu atmıştık zaten

Bu adam 25-30 dk. oyunda kaldı sakat sakat ve hoca bizim gibi izledi macı. Amaci neydi orda hoca nin hala aklim almiyor, belki bir umut yeni kol cıkar maca devam edermi dedi. Burnunun dibindeki adamimı görüyorsun işte sürekli engelledi kolu oyununu cikar uzatma.
Yav herşeyi mantıkla yorumlamayı bırakın ya. Herifi yanına çağırdı. Hocam bırak bir denemek istiyorum demiştir. Bu tarz olaylarda da utimatom vermiyor bizimki oyuncunun kararına saygı gösteriyor hepsi bu. Osimhen gibi biri çıkmak isticek de Okan zorla mı oynatcak geçin o işi

Geçen bende düştüm, hemen hemen aynı yerimi vurdum 3-5 saat sorun yoktu hafif kıpırdadıkça ağrı yaşadım, baş parmağın tam eklem bağlantı noktası 1 gün sonra hareket ettiremez hale geldim. 3. gün ağrımadı misal sonra hafif zorlamada yine felaket bir ağrı gözyaşı döktürecek kadar.
Kırık, çatlak yoksa 15 güne eskisinden daha sağlıklı hayatına devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt