#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer ciddi ciddi 3-4 maç kaçıracaksa bu sene Osimhen'le olan ilişkimiz bahtı kara piyade şeklinde.

Ligin kritik virajlarında (BJK deplasmanı hariç) bir türlü iyi faydalanamadık.

Tek güvencem bu herifin kırık olması zaten ama daha kötü olmasın sonra. Muhtemelen herkesin söylediğinden daha önce dönecek
Abimin bilek kol çoklu kol kırığı var. 46 yaşında adam 15 günde kaynadı. Ameliyatsız alçı ile. Osimhen gibi bir delinin sahaya daha çabuk döneceğine inanıyorum.

Umarım ya. Abi o zaman bu 6 8 hafta işi nerden çıkıyor
Uzmanlık alanım değil ancak heralde tam eski haline geleceği süre olabilir. Kırık çok parçalıdır, kaynama yeri sıkıntılıdır. Vardır bir bildikleri ancak kafaya koyarsa halleder. Benim açlık sekeri 250ydi. Kafaya koydum beslenmemi duzelttim kısa zaman da 120 seviyelerine çektim. Bu Osimhen kafaya koyarsa çok çabuk geri döner. İnancım var

bu adamı acilen ülkesinden getirin

Ulan pazartesi kırık fikan çıkmasa ne efsane olur ya. Tur arlamış gibi sevinirim.

kadroda 1 tane 75 milyonluk oyuncu var adamı 1 senedir korka korka takip ediyoruz herşeyini demekki 2-3 tane daha böyle pahalı oyuncu olsa sinir hastası olacaz komple

kadroda 1 tane 75 milyonluk oyuncu var adamı 1 senedir korka korka takip ediyoruz herşeyini demekki 2-3 tane daha böyle pahalı oyuncu olsa sinir hastası olacaz komple
Maliyetten öte oyunumuz aşırı derece Osimhen'e endeksli.Mertens varken çeşitli hücum varyasyonları oynayabiliyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt