Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek güvencem bu herifin kırık olması zaten ama daha kötü olmasın sonra. Muhtemelen herkesin söylediğinden daha önce dönecekÇıkar oynar bu deli 3 haftaya toparlar.
Abimin bilek kol çoklu kol kırığı var. 46 yaşında adam 15 günde kaynadı. Ameliyatsız alçı ile. Osimhen gibi bir delinin sahaya daha çabuk döneceğine inanıyorum.Tek güvencem bu herifin kırık olması zaten ama daha kötü olmasın sonra. Muhtemelen herkesin söylediğinden daha önce dönecek
Umarım ya. Abi o zaman bu 6 8 hafta işi nerden çıkıyorAbimin bilek kol çoklu kol kırığı var. 46 yaşında adam 15 günde kaynadı. Ameliyatsız alçı ile. Osimhen gibi bir delinin sahaya daha çabuk döneceğine inanıyorum.
Uzmanlık alanım değil ancak heralde tam eski haline geleceği süre olabilir. Kırık çok parçalıdır, kaynama yeri sıkıntılıdır. Vardır bir bildikleri ancak kafaya koyarsa halleder. Benim açlık sekeri 250ydi. Kafaya koydum beslenmemi duzelttim kısa zaman da 120 seviyelerine çektim. Bu Osimhen kafaya koyarsa çok çabuk geri döner. İnancım varUmarım ya. Abi o zaman bu 6 8 hafta işi nerden çıkıyor
bu adamı acilen ülkesinden getirin
Maliyetten öte oyunumuz aşırı derece Osimhen'e endeksli.Mertens varken çeşitli hücum varyasyonları oynayabiliyorduk.kadroda 1 tane 75 milyonluk oyuncu var adamı 1 senedir korka korka takip ediyoruz herşeyini demekki 2-3 tane daha böyle pahalı oyuncu olsa sinir hastası olacaz komple