#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadrodan Osimhen'i çıkar köy takımı gibi oynuyoruz. Tek futbolcuya aşırı endekslendik hücum konusunda.

Sağa mı yatırsın sola mı yatırsın?
Doktorum, soruyorum işte. Bir şekilde zapt edip, yatırıp sabit tutması daha doğru olmaz mıydı? Ağrısı sızısı, kemiğin daha doğru kaynaması için. Maç sonrası çıkarken askıdaydı kolu ama kısa sürede atmış. Pek önemli bir şey yok gibi geziyor ama kırık var neticede.

Doktorum, soruyorum işte. Bir şekilde zapt edip, yatırıp sabit tutması daha doğru olmaz mıydı? Ağrısı sızısı, kemiğin daha doğru kaynaması için. Maç sonrası çıkarken askıdaydı kolu ama kısa sürede atmış. Pek önemli bir şey yok gibi geziyor ama kırık var neticede.
Alçı var zaten ama ilk iki hafta iyileşme süreci için harkeetsiZ olması daha iyidir tabii ki

5-6 hafta sahalardan uzak kalacakmış. 😭😭
Yav 5 hafta sonra lig bitiyor

20260321_182817.webp

Yanliz sunu da demem gerek. 75 Mio ödedik bu sezon ligde sadece 16 kez ilk 11 de oynadi. Insallah seneye böyle sansizliklar gecirmez

Ligde bu seneki katkısı çok sınırlı kaldı. Osimhen'siz kötüyüz ama Osimhen ile de şampiyon olmamış olacağız gibi durmakta.
Ayrıca konudan bağımsız kırık kol ilk 1 hafta askıda kalmalı adam millete şaka yaptırıp kolunu çekiştiriyor, çok enteresan.

Kırık var kolunda ama ameliyat kararı bence henüz belli değil bunu osimhen bile bilemez
Ödem gecicek kan dağılacak tekrar görüntüleme yapılacak kaynama belirtisi var ise parmaklarda veya alt kolda morarma yok ise ameliyata almazlar

Bizde yaşadık bir hafta kolu alçıda bırakıp beklediler
Sonra bakıp tekrar alçıya alip 21 gün daha beklettiler alçı çıktı normal hayatına dondum
Bunu pazartesi görüntüleme olmadan hiç bir Allah'ın kulu bilemez

Ulu Victor. Lütfen bol bol kemik suyu ilik vs faydalı ne buluyorsan ye iç ve fb maçında sahada ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt