#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunculuğu kalitesi tartışılmaz aktif en iyi 5 forvet oyuncusundan biri rakipleride Mbappe, Kane Haaland falan yani seviyeye bak

Ama burası Türkiye sahada golleriyle bu performansını sürdürmesi lazım

Net bir şekilde duygusal bir adam olduğu belli taraftarımız gereken desteği ve sevgiyi vereceği için şov yapmaması için hiçbir neden yok şov diyorum çünkü Osimhen normal bir adam değil hatta insan değil

Hemen milli takıma gidecekmiş. İlk orada izleyeceğiz.

Sonun Zaniolo hiyarina benzemesin aslanim. Sok cikar fenere sonra nereye gidiyorsan yolun acik olsun

Bu başlığı ne zaman görsem halen şaka filan sanıyorum biz acayip bir şey aldık.

Her ihtimale karşı sezon boyunca 100 milyon dolar biriktirelim. Bizi severse bonservisini alırız. Umarım 2 - 3 sene izleriz.

Milli araya denk gelmesi de iyi oldu. Kendi ülkesine gitmeyecekse takımla biraz hazırlık ve ısınma süreci olacak maça çıkmadan önce.

GWgWEhqW4AAiMci.webp

Hocam böyle yazınca ne oldu mesela çok munkarizmatik oldunuz . Hazır miydi gelenler peki bunu hiç düşündünüz mu
Hocam karizmatik olmakla alakası yok. Hiçbir futbolcu geldiği zaman 11 oynamadı takımda. Okan hocanın takıntılarını dile getiriyorum. Allahtan milli ara var. Herkesden çok sevindim gelmesine ama hala 8 ve solumuz yok farkındayız umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt